PolyLite PETG – argintiu POLYMAKER

PolyLite PETG - negru POLYMAKER

 

 

 

 

 

 

PolyLite™ este o serie de filamente pentru imprimare 3D fabricate din cele mai bune materii prime pentru a asigura o calitate și o fiabilitate excepționale. PolyLite™ acoperă cele mai populare materiale de imprimare 3D pentru a satisface nevoile dvs. zilnice de proiectare și prototipare. PolyLite™ PETG este un filament PETG accesibil, cu proprietăți mecanice echilibrate și compatibilitate cu imprimantele la prețuri accesibile.

Material Introductions - PolyLite™ PETG

Caracteristici

Proprietăți mecanice echilibrate – PolyLite™ PETG are proprietăți mecanice bine echilibrate; oferă o rezistență bună, depășind în același timp PLA obișnuit în ceea ce privește durabilitatea.

Rezistența la căldură – PolyLite™ PETG are o rezistență la căldură de până la 80°C combinată cu o bună tenacitate, permițând utilizarea PolyLite™ PETG pentru aplicații mai funcționale în cazul în care PLA nu va avea tenacitatea sau rezistența la căldură necesară, cum ar fi corpurile de iluminat, piesele vibrante sau prototipurile mai funcționale de proiectare a produselor.

Șlefuire ușoară – PolyLite™ PETG este mai ușor de prelucrat ulterior decât PLA obișnuit, permițându-i să fie șlefuit până la un finisaj neted și plăcut.

Compatibilitate excelentă – Filamentul PolyLite™ PETG este compatibil cu o gamă largă de imprimante 3D; PETG are multe avantaje comune cu PLA, cum ar fi stabilitatea dimensională fantastică cu distorsiuni minime în comparație cu alte materiale de temperatură ridicată. Este necesar un pat încălzit cu o temperatură de 80°C.

Calitate fără compromisuri – Datorită procesului de control al calității de top al Polymaker și a testelor interne riguroase, puteți fi siguri că PolyLite™ PETG va produce piese imprimate frumoase, fiabile și precise.

Setări de imprimare

 • Temperatura duzei 230°C – 240°C
 • Temperatura plăcii 70°C – 80°C
 • Materialul suprafeței de construcție Funcționează bine cu majoritatea suprafețelor de construcție, de exemplu, sticlă, BuildTak®, etc.
 • Plăcile de construcție rigide sunt recomandate în locul plăcilor flexibile magnetice.
 • Tratarea suprafeței de construcție Aplicați adezivul Ecofixy pe suprafața de construcție pentru a îmbunătăți aderența.
 • Carcasă – Nu este necesară, dar este utilă pentru a proteja împotriva curenților de aer și pentru a menține un mediu de imprimare stabil.

În cazul în care este închisă, la unele imprimante se recomandă ca ușa sau capacul să fie deschis pentru a preveni un mediu prea cald.

 • Ventilator de răcire MAI MIC pentru o calitate mai bună a suprafeței
 • EXCLUSIV pentru o mai bună rezistență
 • Viteza de imprimare 30 mm/s – 50 mm/s
 • Descărcare Setările ideale de descărcare variază de la o imprimantă la alta și depind de partea fierbinte. Următoarele setări reprezintă un bun punct de plecare pentru multe mașini.
 • Acționare directă: distanță de retragere de 1 mm la o viteză de retragere de 20 mm/s.
 • Bowden: distanța de retragere de 3 mm la o viteză de retragere de 40 mm/s
 • Extrudare unică: autoportantă.

 

Greutate 1.2 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyLite PETG – argintiu POLYMAKER

137.28 lei (1716 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite PETG - сребърен POLYMAKER
PolyLite PETG - сребърен POLYMAKER

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0