Laboratorul ASA-Green-Bambu

ASA – Green Bambu Lab este un material extrem de durabil care oferă o rezistență remarcabilă la razele UV, la intemperii, la impacturile mecanice și termice. Combinația sa unică de proprietăți îl face un material ideal pentru imprimarea modelelor exterioare (panouri pentru plante, cutii poștale, gărdulețe etc.) și a pieselor structurale care necesită o expunere pe termen lung la condiții exterioare dificile.

ASA - Bambu Lab negru

Rezistență excepțională la intemperii și UV

Bambu ASA oferă o rezistență remarcabilă la razele UV, oxidare și îmbătrânire, asigurând o protecție eficientă împotriva ruperii și deteriorării culorii în cazul utilizării în exterior pe termen lung.

Laboratorul ASA-Green-Bambu

ASA - Bambu Lab negru ASA - Bambu Lab negru

Robust și durabil

Potrivit pentru aplicații în aer liber și pentru cerințe structurale regulate datorită robusteții și rezistenței ridicate la impact.

ASA - Bambu Lab negru ASA - Bambu Lab negru

Rezistență mai bună la temperatură

În comparație cu PETG sau ABS convenționale, Bambu ASA își poate păstra forma chiar și la temperaturi de 100°C.

ASA - Bambu Lab negru ASA - Bambu Lab negru

Întrebări frecvente

1. Care este diferența dintre ABS și ASA?

Laboratorul ASA-Green-Bambu

ASA este o versiune modificată a ABS care conține o componentă acrilat suplimentară care îi îmbunătățește adaptabilitatea la condițiile meteorologice și rezistența la UV.

ASA păstrează rezistența la impact și capacitatea de lucru a ABS-ului, oferind în același timp o rezistență mai bună la decolorare, îngălbenire și degradare în urma expunerii la lumina soarelui. Ambele tipuri pot emite mirosuri înțepătoare și neplăcute în timpul imprimării, dar mirosul înțepător al ASA este mult mai blând decât cel al ABS.

2. Care este diferența dintre ABS și ASA în ceea ce privește aplicațiile?

ASA este ideal pentru aplicații în exterior, cum ar fi piesele exterioare de vehicule, semnalizarea și echipamentele de exterior, datorită rezistenței sale sporite la intemperii și a stabilității culorii. ABS este un material versatil, cu proprietăți mecanice excelente, care este utilizat în mod obișnuit pentru aplicații de interior.

3. Care sunt asemănările dintre ABS și ASA?

În ceea ce privește proprietățile fizice și mecanice, ambele sunt caracterizate de o bună rezistență la impact și de o rezistență ridicată la tracțiune, cu niveluri aproape egale de rezistență, tenacitate și duritate. Atât ABS, cât și ASA pot emite mirosuri înțepătoare și neplăcute în timpul imprimării și sunt la fel de predispuse la distorsiuni și la necesitatea unei imprimante închise atunci când se imprimă modele de dimensiuni mari și/sau cu densități mari de umplere.

Compatibilitatea accesoriilor

Laboratorul ASA-Green-Bambu

RFID pentru imprimare inteligentă

Toți parametrii de imprimare sunt încorporați în RFID, care poate fi citit prin intermediul sistemului nostru AMS (Automatic Material System).

Încărcați și imprimați! Gata cu pașii de configurare plictisitori.

rfid

Sfaturi pentru imprimare

– În timpul imprimării pot fi emise mirosuri ascuțite și neplăcute. Asigurați-vă că imprimanta este amplasată într-o zonă bine ventilată.

– Se recomandă să o uscați înainte de utilizare pentru a obține o imprimare de calitate superioară.

Condiția de uscare recomandată este de 80 ℃ timp de 8 ore într-un uscător de șocuri sau 100 ℃ timp de 12 ore pe patul de încălzire al imprimantei. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: uscarea firelor în WIKI.

– ABS este predispus la distorsiuni atunci când se imprimă un model de dimensiuni mari și/sau cu o densitate mare de umplere. Pentru a evita distorsiunea:

1) Nu se recomandă imprimarea unor dimensiuni prea mari și/sau a unui model de densitate mare

2) Folosiți imprimante închise și asigurați-vă că placa de construcție este lipită corespunzător înainte de imprimare.

3) Setați o viteză de imprimare mai mică și o temperatură mai mare a câmpului de încălzire. Pentru mai multe detalii, consultați: Probleme comune de calitate a imprimării și soluții pe WIKI.

Ce se află în cutie:

Laboratorul ASA-Green-Bambu

 

Greutate 1.2 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Laboratorul ASA-Green-Bambu

190.51 lei (2164 puncte)

Stoc epuizat

ASA-Зелена-Bambu Lab
tbi bank loading
please wait
ASA-Зелена-Bambu Lab

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0