PolyMide™ PA612-CF este un filament de poliamidă armat cu fibră de carbon, bazat pe un copolimer de PA6 și PA12. Datorită structurii sale chimice, acest produs are o sensibilitate la umiditate mai mică decât materialele pe bază de PA6/66 și PA6 și proprietăți mecanice mai bune decât materialele pe bază de PA12. În plus, întărirea cu fibră de carbon și tehnologia Warp-free sporesc stabilitatea dimensională a imprimărilor produse cu acest material.

 

Care este diferența dintre PolyMide™ PA612-CF și PolyMide PA6-CF?

PolyMide™ PA612-CF prezintă o rigiditate și o rezistență mai mare în condiții de umezeală în comparație cu PolyMide PA6-CF, datorită lanțului său chimic mai lung. Deși ambele materiale absorb umezeala, PA612-CF prezintă o reducere minimă a proprietăților mecanice, ceea ce duce la o performanță generală mai bună în medii umede în comparație cu PA6-CF.

Este sigur să puneți rola de uscare a cartonului PolyMide™ PA612-CF în cuptor?

Da, am asigurat stabilitatea dimensională a cartonului supunându-l la o temperatură de 100℃ în cuptor. Acest proces meticulos de uscare asigură faptul că cartonul nu se va deforma și nu se va deforma.

Care este diferența dintre PolyMide™ PA612-CF și PolyMide™ PA6-CF?

PolyMide™ PA612-CF are o rigiditate și o rezistență la umezeală mai mare decât PolyMide™ PA6-CF datorită lanțului său chimic mai lung. Deși ambele materiale absorb umezeala, PA612-CF prezintă o reducere minimă a proprietăților mecanice, ceea ce duce la o performanță generală mai bună în medii umede în comparație cu PA6-CF.

Greutate 0.500 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyMide PA612 + CF – Negru – PolyMaker

294.17 lei (3342 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyMide PA612 + CF - Negru - PolyMaker
tbi bank loading
please wait
PolyMide PA612 + CF - Negru - PolyMaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0