PolyLite PLA + CF – Negru – Polymaker

PolyLite PLA + CF - Negru - Polymaker

PolyLite™ este o serie de filamente pentru imprimare 3D fabricate din cele mai bune materii prime pentru a asigura o calitate și o fiabilitate excepționale.

PolyLite™ PLA-CF este un filament PLA armat cu fibră de carbon care conține 8% fibră de carbon frezată, creat de la zero pentru a imprima modele rigide cu un finisaj de suprafață mat de înaltă calitate. PolyLite PLA-CF combină rigiditatea și stabilitatea excelentă cu un finisaj de suprafață mată cu aspect neted care ascunde straturile.

Caracteristici

Suprafață mată – PolyLite™ PLA-CF conține 8% fibră de carbon, ceea ce face ca piesele să aibă o suprafață netedă mată de fibră de carbon, foarte dorită de pasionați și designeri. Fetrele din fibră de carbon pentru aplicații tehnice au o acoperire excelentă pentru modelele estetice, dar sunt în general scumpe pentru aplicațiile artistice, prezintă un finisaj de suprafață mai granulat în funcție de conținutul de fibre de carbon și, în cazul Nylonului CF, sunt mai sensibile la absorbția de umiditate. PolyLite™ PLA-CF este alegerea ideală pentru aplicațiile care necesită un filament ușor de utilizat, eficient din punct de vedere al costurilor, cu un strat de acoperire a suprafeței din fibră de carbon cu aspect neted care ascunde straturile.

Proprietăți mecanice [1] – PolyLite™ PLA-CF oferă un echilibru între rigiditate ridicată, rezistență bună și durabilitate îmbunătățită pentru proiectele care necesită un echilibru între estetică și funcționalitate. Materialul de bază al PolyLite™ PLA-CF este formularea de PLA mată (PolyTerra™ PLA) ecologică de la Polymakers, care prezintă o duritate și o rezistență mai mici, dar o rezistență mai bună la impact (X-Y) decât PLA obișnuit/PolyLite™ PLA. Combinația dintre această formulă de PLA mată și fibra de carbon frezată are ca rezultat un material PLA-CF de înaltă calitate, cu un modul Young (rigiditate) similar și o durabilitate mai bună decât PolyLite™ PLA, precum și o rezistență la tracțiune (X-Y) mai bună decât cea a materialului PLA de bază, PolyTerra™ PLA.

Ușor de imprimat – PLA de înaltă calitate cu fibră de carbon, PolyLite™ PLA-CF are o precizie dimensională excelentă și este fabricat cu ajutorul tehnologiei Polymakers Jam-Free™, ceea ce duce la o calitate excelentă a imprimării, fără riscul de înfundare a duzei cauzată de fluajul termic [2]. PolyLite™ PLA-CF funcționează bine pe majoritatea suprafețelor de imprimare cu o temperatură a patului de 25°C – 60°C și cu un strat subțire de adeziv aplicat.

Calitate fără compromisuri – Filamentul PolyLite™ PLA-CF este fabricat cu ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv Ingeo® de la Natureworks. Natureworks este un furnizor global de biopolimeri cu sediul în SUA, cu un portofoliu de materii prime PLA de înaltă calitate, fabricate din resurse vegetale regenerabile. Combinând tehnologiile inovatoare de cercetare și dezvoltare, sistemele de amestecare și extrudare ale Polymakers cu rășinile Ingeo® de la Natureworks, se obține un filament fiabil pentru imprimarea 3D care imprimă modele frumoase și precise.

1] Această fibră PLA-CF se bazează pe formula Polymakers Matte PolyTerra™ PLA, nu pe PolyLite™ PLA. Pentru a compara cu exactitate modificarea proprietăților mecanice, recomandăm compararea PolyLite PLA-CF cu un material de bază neforțat (PolyTerra™ PLA) mai degrabă decât cu PLA simplu/PolyLite™ PLA.
[2] Fluajul termic este procesul prin care căldura se răspândește neuniform în cadrul unui hotend, un exemplu comun fiind în toate structurile de hotend metalice. Odată ce căldura se strecoară până la capătul rece, filamentul PLA se înmoaie prematur la capătul rece și se extinde, provocând un blocaj. Tehnologia Jam-Free™ de la Polymakers crește rezistența termică a filamentului în sine (nu a piesei imprimate) până la 100˚C, ceea ce împiedică filamentul să se înmoaie prematur la partea rece și se poate topi rapid odată ce intră în zona de încălzire.

 

 

Greutate 1.2 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyLite PLA + CF – Negru – Polymaker

210.12 lei

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyLite PLA + CF - Negru - Polymaker
tbi bank loading
please wait
PolyLite PLA + CF - Negru - Polymaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0