PLA Plus Strongman- roșu – AzureFilm roșu (fabricat în UE)

PLA Plus Strongman- roșu , este rigid ca filamentul ABS, dar păstrează funcționalitatea materialului PLA obișnuit. Filamentul Strongman a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile utilizatorilor pentru un material ușor de imprimat, la fel ca PLA obișnuit, cu o formulă mult îmbunătățită pentru durabilitate și rezistență.

Ne-am unit forțele cu una dintre cele mai bune universități de caracterizare a polimerilor și am creat un material unic pe piață. Multor dintre clienții noștri nu le place filamentul ABS, deoarece este dificil de imprimat din cauza proprietăților sale. În comparație cu filamentele PLA convenționale, PLA Strongman este mult mai puternic și rezistent la impact.

Folosit pentru imprimarea dronelor, a rulmenților și a oricăror produse care necesită o rezistență mai mare. În videoclipul de mai jos, puteți vedea cum aruncăm un obiect greu pe un filament PLA obișnuit și pe PLA Strongman. Care este rezultatul? PLA Strongman a rămas neschimbat până când filamentul PLA obișnuit s-a rupt.

În ceea ce privește rezistența la temperatură a acestui material, aceasta este egală cu cea a filamentului PLA obișnuit. Pentru rezultate bune, trebuie să imprimați la temperaturi de 190-210 °C, iar masa trebuie încălzită la 50-60 °C.

Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură de imprimare poate varia ușor în funcție de imprimanta utilizată.

Filamentul PLA Plus Strongman- roșu are o greutate netă de 1 kg (2,2 lbs) în role cu un diametru exterior de 210 mm, o deschidere interioară de 60 mm și o lățime de 62 mm.

Filamentul este sigilat în vid într-o pungă care absoarbe umezeala și permite filamentului să rămână proaspăt și gata de utilizare. Diametrul firului este de 1,75 mm și este produs în mai mult de 5 nuanțe diferite.

 

 

TEST Azurefilm PLA Strongman ( PLA STRONGMAN VS. PLA REGULAR) RO

 

 

Filamentul AZUREFILM STRONGMAN™ PLA este ultrarezistent! Test și comparație Review

Mai multe videoclipuri AICI

 

Greutate 1.2 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PLA strongmen-red-Azurefilm

134.44 lei (1527 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PLA Plus Strongman- Червен – AzureFilm red (произведен в ЕС)
tbi bank loading
please wait
PLA Plus Strongman- Червен – AzureFilm red (произведен в ЕС)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0