Un amestec de polimeri PC/ABS de înaltă calitate, bazat pe un material special Coversto Bayblend®, potrivit pentru aplicații auto și metalizare.

 • Polimer Polymaker PC-ABS de înaltă calitate.
 • Rezistență excelentă la impact și durabilitate.
 • Rezistență ridicată la căldură de până la 111,7 ℃ HDT.
 • Bună aderență de suprafață pentru metalizare/ acoperire electrostatică inofensivă.
 • Capacități excelente de lipire pentru vopsire și sudură.
 • Bobină de carton și ambalaj (realizate din carton 100% reciclat)

Polymaker PC-ABS Filament de imprimare 3D

Polymaker™ PC-ABS este un amestec de polimeri PC/ABS care oferă o rezistență excelentă și rezistență la căldură, prezentând în același timp un bun finisaj de suprafață și o bună compatibilitate cu acoperiri metalice. Polymaker™ PC-ABS se bazează pe un amestec special care este foarte potrivit pentru metalizare. Polymaker™ PC-ABS poate fi metalizat prin depunerea unui strat metalic în vid înalt sau prin acoperire electrolitică. Caracteristicile de post-procesare și rezistența la căldură ale Polymaker™ PC-ABS îl fac un material ideal pentru piesele de interior ale automobilelor, cum ar fi tablourile de bord, mânerele ușilor sau planșele de bord, precum și pentru aplicații de prototipare și de producție de uz general.

Caracteristici

 • Durabilitate excelentă – Polymaker™ PC-ABS este un material durabil care oferă durabilitate și rezistență la impact excelente prin combinarea rezistenței la căldură a PC-ului cu flexibilitatea ABS-ului. Polymaker™ PC-ABS este un material ideal pentru o gamă largă de aplicații tehnice și industriale și este o alegere populară pentru piesele auto, prototipurile funcționale și aplicațiile industriale care necesită rezistență la căldură și la impact.
 • Rezistența la căldură – Polymaker™ PC-ABS oferă o rezistență mare la căldură, cu o temperatură de deformare de până la 111,7 ℃ (0,45 MPa), potrivită pentru o gamă largă de aplicații în domeniul auto și inginerie.
 • Finisare bună a suprafeței – Polymaker™ PC-ABS produce piese cu o bună finisare a suprafeței și prezintă o bună aderență la suprafață, ceea ce facilitează prelucrarea ulterioară. Polymaker™ PC-ABS este potrivit pentru vopsire, lipire și acoperiri de suprafață specializate, de exemplu, prin electroliză și metalizare. Pregătirea corespunzătoare a suprafeței este importantă pentru procesul de metalizare, dar Polymaker™ PC-ABS poate fi metalizat prin depunerea unui strat metalic în vid înalt sau prin electrodepunere. În procesul de depunere a metalelor, cea mai bună aderență se obține cu aluminiu, staniu și cupru. Ca protecție pentru stratul metalic foarte subțire, se recomandă aplicarea de vopsea pe piesă. În cazul acoperirii electrochimice, Polymaker™ PC-ABS oferă cea mai bună aderență pentru acoperirea electrochimică pentru primul strat al acesteia.
 • Îmbinare și sudare – Piesele Polymaker™ PC-ABS pot fi îmbinate prin ultrasunete, vibrații, frecare, sudare la cald sau cu laser. Piesele Polymaker™ PC-ABS pot fi lipite nu numai între ele, ci și cu alte materiale. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor adezivi adecvați sau al unui adeziv de difuzie. În cazul adezivilor, adezivii în două părți pe bază de rășini epoxidice și siliconice și poliuretani s-au dovedit a fi excelenți.
 • Formulat pentru imprimarea 3D – Folosind familia Bayblend® de la Covestro ca material de bază, Polymaker™ PC-ABS a fost dezvoltat special pentru imprimarea 3D pentru a combina proprietăți mecanice și calitate excelentă a imprimării. Bayblend® este un plastic utilizat în mod obișnuit în industria auto și în cea a tehnologiei informației. Sunt necesare o carcasă și un pat încălzit la 90°C; se recomandă insistent o cameră încălzită.
Greutate 1 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PC/ABS – Negru – PolyMaker

210.06 lei (2387 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PC/ABS - Negru - PolyMaker
tbi bank loading
please wait
PC/ABS - Negru - PolyMaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0