Filament de mătase – Albastru cerul – AzureFilm (fabricat în UE)

Datorită aspectului atrăgător al acestui produs, filamentul Silk este cel mai bine vândut material de imprimare 3D în acest moment printre filamentele 3D. Atunci când imprimați cu ea, efectul este un finisaj lucios și mătăsos al imprimării, care nu este numai frumos din punct de vedere estetic, ci și maschează cu succes tranzițiile dintre straturi.

 

Pentru rezultate bune, trebuie să imprimați la o temperatură de 220-240°C, iar blatul de lucru trebuie încălzit la 80°C. Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură al imprimantei pe care o utilizați poate varia ușor.

 

Filamentul de mătase AzureFilm’s Silk Filament – Sky Blue este conceput special pentru a fi ușor de utilizat chiar și de către începătorii în domeniul imprimării 3D. Este accesibil, ușor de utilizat și este un material bun, deoarece are proprietăți excelente și nu se micșorează atunci când este imprimat.

De asemenea, se potrivește bine pe masa de lucru. Acest filament este un material cu un finisaj incredibil de lucios și, prin urmare, este utilizat și pentru a imprima tot felul de elemente decorative.

 

Filamentul Silk este compatibil cu aproape toate imprimantele 3D, inclusiv Creality, RepRap și MakerBot, Ultimaker, Bits from Bytes, Airwolf3D, Makergear, Printrbot, Bukobot, Type A Machines și multe altele.

 

Filamentul de mătase AzureFilm Silk Filament are o greutate netă de 1 kg (2,2 lbs), în role cu un diametru exterior de 210 mm, o deschidere interioară de 60 mm și o lățime de 62 mm. Filamentul este sigilat în vid și conține o pungă care absoarbe umezeala și îi permite să rămână proaspăt. Grosimea sa este de 1,75 mm.

New Silk 3D Filament Collection - 8 NEW COLORS

Clip aici

 

Caracteristica tehnică

Diametrul filamentului 1,75 mm
Culoarea filamentului Mătase Albastru de cer albastru
Greutatea filamentului 1000g
Marca AzureFilm
Greutate 1.3 kg
Mărci (producători) de filamente

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Filament de mătase – Albastru cerul – AzureFilm (fabricat în UE)

132.19 lei (1652 puncte)

Stoc epuizat

Silk филамент - Небесно синьо
Silk филамент - Небесно синьо

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0