Water-Wash Resin+ – 1 L. – Alb – ANYCUBIC

Accentuare:

Nu este nevoie de alcool, ușor de utilizat: Ușor de curățat, clătiți imprimările 3D cu apă în loc de alcool pentru a economisi timp și bugete; Mașinile ANYCUBIC Wash and Cure sunt disponibile pentru a asigura un efect mai bun.
Vâscozitate redusă, imprimare rapidă: Vâscozitatea redusă a rășinii înseamnă că are o fluiditate ridicată și necesită un timp de expunere mai scurt în timpul procesului de imprimare, ceea ce ajută la îmbunătățirea vitezei de imprimare.
Aprobare la testul “Crack-Free”: Formulă îmbunătățită care previne crăparea modelelor. Rezultatele experimentale din laboratorul Anycubic demonstrează că modelele 3D imprimate cu Anycubic Water-Wash Resin+ au caracteristici stabile și pot fi plasate pentru o perioadă lungă de timp fără a se fisura.
Compatibilitate largă: compatibilitate în bandă largă 365-405nm, potrivită pentru procesarea animației, modele culturale și creative realizate manual, modele detaliate și prototipuri etc.

Experimentați un nou mod de spălare:

Anycubic Water-Wash Resin+ vă ajută să economisiți timp de curățare, precum și bugetul de alcool izopropilic! Aveți nevoie doar de apă pentru a vă curăța imprimările 3D după imprimare. (Doar pentru că este lavabil nu înseamnă că este sigur, vă rugăm să purtați mănuși înainte de utilizare pentru a evita contactul direct cu pielea.)

Alegeri multiple, fără restricții:

Înmuiați modelul în apă curată, clătiți-l sau spălați-l cu ultrasunete, apoi uscați-l și întăriți-l; Și mașina Anycubic Wash & Cure este disponibilă pentru a obține rezultate perfecte. (Nu se recomandă ca lichidul rezidual să fie turnat direct în canalul de scurgere, ci să fie tratat prin întărire completă sau prin încălzire pentru a evapora apa).

Imprimări de înaltă calitate, fără crăpături:

Testul arată că modelele polimerizate imprimate cu Anycubic Water-Wash Resin+ pot fi depozitate timp de 3 ani într-un mediu natural fără a se fisura. (în conformitate cu ISO21207, 72 de ore fără nicio protecție de acoperire în condiții experimentale sunt echivalente cu 3 ani într-un mediu natural). Condiții de testare: sare neutră (concentrație de 5%); temperatură (35°C); umiditate (95%).

Precizie ridicată, contracție redusă:

Precizia imprimării este îmbunătățită datorită ratei scăzute de contracție, ceea ce permite imprimarea fiecărui model cu detalii precise. Pentru a asigura o performanță stabilă a rășinii, vă rugăm să scoateți modelul la timp după curățare pentru a evita deformarea cauzată de înmuierea îndelungată a modelului în apă.

Miros ușor, nu miros puternic, utilizare sigură:

Deși rășina nu miroase puternic, se recomandă menținerea ventilației camerei în timpul imprimării.

Compatibilitate și aplicații extinse:

Compatibilă cu banda largă de 365-405 nm, Anycubic Water-Wash Resin+ este potrivită pentru majoritatea imprimantelor 3D cu rășină de pe piață. Puteți obține un efect mai bun cu imprimantele 3D bazate pe LCD Anycubic SLA.

Parametrii de imprimare recomandațiImprimare rapidă

Greutate 1 kg
Цвят на смолата

Alb

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Water-Wash Resin+ – 1 L. – Alb – ANYCUBIC

172.87 lei (2160 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Water-Wash Resin+ - 1 L. - Alb - ANYCUBIC
Water-Wash Resin+ - 1 L. - Alb - ANYCUBIC

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0