Rășină UV – 1 L. – Verde transparent – ANYCUBIC

Rășina UV standard de la Anycubic este preferată de mulți utilizatori, deoarece asigură rezistența pieselor turnate și previne contracția excesivă și, de asemenea, îmbunătățește viteza de imprimare, scurtează timpul de întărire și maximizează eficiența de imprimare a mașinilor LCD.

Caracteristici:

Material de bază: monomer de rășină și fotoinitiator
Lungime de undă UV 365-410 nm
Timp de expunere în partea de jos 20-60 s, timp de expunere normală 5-15 s

Rășină UV normală

Materialul este dur și durabil. Materialul puternic din modelul de spadă poate provoca cu ușurință fragmentarea modelului, dar un material prea flexibil va fi predispus la deformarea sau ruperea detaliilor de etanșare în tensiune, ceea ce va afecta precizia și estetica turnării. Rășina este stabilă într-o varietate de climate și este, de asemenea, ușor de depozitat, depășind dezavantajele altor rășini care se înmoaie ușor din cauza umidității și se corodează în mediul înconjurător.

Rășină profesională de turnare LCD

Optimizarea formării sursei de lumină slabă LCD și eficiența imprimării este mai mare decât rășina DLP/LCD/SLA compatibilă cu piața. Rășina este concepută numai pentru modelul de rășină LCD, nefiind recomandată pentru mașinile DLP sau SLA. Această rășină asigură rezistența pieselor turnate și previne contracția excesivă, dar și îmbunătățește viteza de imprimare, scurtează timpul de polimerizare și maximizează eficiența de imprimare a mașinilor LCD.

Aderență puternică și eliberare ușoară

Nu numai succesul și precizia de imprimare ridicată, ci și forța de eliberare a rășinii și aderența minimă, astfel încât modelul atașat la platforma de turnare poate fi scos cu ușurință, iar vâscozitatea scăzută facilitează curățarea mașinii și a modelului.

Metoda de depozitare:

Depozitați departe de sigiliile de lumină la temperatura camerei (lumina soarelui conține multe raze UV, care vor întări rășina sensibilă la lumină. După testare, lumina nu este afectată dacă nu este lumină UV).
Se recomandă depozitarea la o temperatură ambiantă de 15 ℃-35 ℃, cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât mai mare este vâscozitatea rășinii. Depozitarea sigilată, praful sau umiditatea excesivă pot afecta calitatea imprimării. Lumina soarelui conține multă lumină UV, va întări rășina fotosensibilă.

Utilizare:

1. Agitați bine înainte de utilizare, interzicând utilizarea rășinii în locuri în care există multă lumină solară.
2. Purtați mănuși înainte de utilizare pentru a evita contactul direct cu pielea și mențineți camera ventilată.
3. În caz de contact neintenționat, folosiți apă din abundență pentru a clăti cât mai repede posibil. Dacă nu vă simțiți bine, solicitați imediat ajutor medical.
4. Modelele imprimate trebuie să utilizeze alcool cu concentrație ridicată pentru a curăța aproximativ 30S (se recomandă o concentrație de 95% sau mai mare, cu cât mai mare cu atât mai bine).
5. Nu turnați rășina din cazanul de rășină în rășina nefolosită, nu lăsați rășina în cazanul de rășină pentru o perioadă lungă de timp fără utilizare, pentru a evita ca contaminarea rășinii să afecteze efectul de imprimare (o perioadă lungă de timp fără rășină poate fi introdusă în recipiente etanșe sau sigilată cu folie de plastic pentru a salva umbrirea).
6. Termenul de valabilitate al rășinii este de până la 18 luni.

Greutate 1 kg
Марка

Цвят на смолата

Verde transparent

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Rășină UV – 1 l. – Verde transparent – ANYCUBIC

172.87 lei (2160 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
Rășină UV - 1 l. - Verde transparent - ANYCUBIC
Rășină UV - 1 l. - Verde transparent - ANYCUBIC

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0