Photon Mono 2 Anycubic

Photon Mono 2 Anycubic

Volum mai mare de imprimare fără a ocupa spațiu

Photon mono 2 are un volum de imprimare optimizat, fără a ocupa mai mult spațiu decât este necesar. Photon Mono 2 are aceleași dimensiuni ca și predecesorul său, dar oferă un volum de imprimare cu 20% mai mare. Dimensiunea impresionantă de imprimare de 165x143x89mm (HWD) și volumul maxim de imprimare de 2,09L cu o precizie ridicată o fac o alegere precisă pentru producători.

Rezoluție mai mare și mai mare

Photon Mono 2 folosește un ecran LCD monocrom de 6,6 inci cu o rezoluție de 4096*2560 care poate afișa detaliile fine ale modelelor.

Ecran de protecție foarte mare

Ecranul de protecție ultra-larg rezistent la zgârieturi ajută la prevenirea zgârieturilor pe ecran și a pătrunderii rășinii. Cu o transmisie a luminii de până la 95%, poate proteja complet ecranul LCD, asigurând în același timp acuratețea imprimării.

Photon Mono 2 Anycubic

Matrice LighTurbo modernizată

Matricea LighTurbo modernizată oferă o sursă de lumină paralelă stabilă și uniformă, reducând astfel în mod eficient liniile de strat și eliminând liniile de grilă. Prin urmare, Photon Mono 2 poate face ca detaliile modelului să fie mai vii și ca suprafața modelului să fie delicată și netedă.

Placa de construcție gravată cu laser

Photon Mono 2 utilizează o platformă gravată cu laser. Are o planeitate excelentă, ceea ce poate crește aderența modelului și poate îmbunătăți considerabil rata de succes a imprimării. Platforma gravată cu laser face ca modelul să fie dificil de scăpat și deformat.

 

Atelierul de lucru Anycubic Photon

Noua versiune a mașinii de tăiat a îmbunătățit și a sporit funcțiile de bază, cum ar fi tăierea, găurirea, adăugarea de suporturi, extragerea cochiliei și stivuirea modelelor. Are un proces de feliere mai simplu și o nouă interfață de interfață cu care este mai ușor de lucrat.

Photon Mono 2 Anycubic

Include:

1 x Photon Mono 2
1 x platformă
1 x baie de rășină
2 x spatula
1 x Set de instrumente
1 x mască
1 x Ecran de protecție
1 x dispozitiv USB
1 x adaptor de alimentare
1 x mănuși
1 x pâlnie
1 x hârtie de aliniere

Photon Mono 2 Anycubic

Anycubic Photon Mono 2-The First Choice for Resin 3D printing beginners |(re-upload ver.)

Greutate 4 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Photon Mono 2 Anycubic

1 321.92 lei (16524 puncte)

Photon Mono 2 Anycubic
Photon Mono 2 Anycubic

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0