• Afișaj LCD mono 12K de 10 inci 12K
  • Rezoluția XY 19×24 μm
  • Volum de construcție 218,88×122,88×260 mm³
  • Viteză de imprimare de până la 150 mm/h + folie de separare ACF
  • Sistem de operare Linux cu 4Gb RAM
  • Viteze de transfer Wi-Fi de la 6-10Mbps
  • Sistem de nivelare în 4 puncte

Elegoo Saturn 3 Ultra,

ELEGOO Saturn 3 Ultra Mono MSLA 3D Printer & Neptune 4 Pro FDM 3D Printer!

Calitatea de imprimare 12K

Bucurați-vă de precizie și calitate maximă a imprimării cu ELEGOO Saturn 3 Ultra.

Acesta dispune de un ecran LCD monocrom de 10 inchi, monocrom, cu o rezoluție de 11520×5120 și o rezoluție XY de 19×24 microni,

permițându-vă să imprimați modele cu detalii excepționale și muchii ascuțite.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Sursă de lumină refractivă COB+

Imprimanta utilizează o sursă de lumină refractivă COB+ care reduce împrăștierea luminii și asigură o distribuție uniformă și consecventă a luminii, ceea ce duce la printuri de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și precizie dimensională.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Sistem Linux performant

Echipată cu un sistem de operare Linux nou-nouț, cu o memorie RAM 4G care asigură transferuri de fișiere stabile și calcul mai rapid, Saturn 3 Ultra oferă o experiență de imprimare eficientă și fără probleme.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Transfer de fișiere fără fir

Suportând transferul de fișiere Wi-Fi la viteze de transfer de 6-10 Mbps, imprimanta este compatibilă atât cu rețelele 2.4G, cât și cu cele 5G, oferind flexibilitate atunci când transferați fișiere de pe computer sau de pe un dispozitiv mobil.De asemenea, este dotată cu o antenă detașabilă situată în partea dreaptă a imprimantei.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Viteza de imprimare

Bucurați-vă de rate mai mari de succes la imprimare cu noua folie de degajare ACF, special concepută pentru Saturn 3 Ultra. Cu o forță de eliberare mai mică, o parte este mată (cu fața în jos) și cealaltă este netedă, combinată cu viitoarea rășină standard ELEGOO Rapid, permite viteze de imprimare de până la 3 ori mai rapide, atingând viteze de până la 150 mm/oră.

Saturn 3 Ultra are un corp complet metalic pentru a spori stabilitatea și durabilitatea imprimantei, ceea ce o face capabilă să reziste la rigorile unei utilizări frecvente. Designul elegant și modern al imprimantei adaugă, de asemenea, eleganță la locul de muncă.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Performanță de imprimare extrem de stabilă

Bucurați-vă de o performanță de imprimare robustă și precisă cu ELEGOO Saturn 3 Ultra. Axa Z are un șurub cu bile încorporat și ghidaje liniare duble, oferind o mișcare ultra-stabilă și precisă, chiar și la viteze mari de imprimare de până la 150 mm/H, și reducând textura straturilor în imprimările finale.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Sistem de nivelare în 4 puncte

Sistemul de nivelare în patru puncte este proiectat cu patru șuruburi de strângere în sensul acelor de ceasornic pentru o aliniere ușoară și o performanță optimă. După nivelarea unică, nu este necesar să vă deranjați cu o nouă nivelare. Placa de construcție gravată cu laser asigură o aderență excelentă pentru a ține strâns modelele în timpul imprimării și îndepărtează cu ușurință modelul după ce imprimarea este finalizată.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Ecran tactil IPS de 4 inchi

Ecranul tactil HD IPS de 4 inchi cu o rezoluție de 800*480px și noul design al interfeței cu utilizatorul este ușor de utilizat și acceptă multilingvismul pentru un confort sporit.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Voxeldance Tango Slicer

Saturn 3 Ultra oferă trei moduri de imprimare cu Voxeldance Tango Slicer și un format de fișier deschis pentru slicerii GOO, oferind o mai mare flexibilitate în alegerea modului care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de imprimare.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Experiență excelentă de imprimare

Imprimanta utilizează tuburi duble de cupru conducătoare de căldură și un ventilator de răcire mai mare pentru o disipare eficientă a căldurii, asigurându-vă că imprimanta funcționează la cele mai bune performanțe și prelungindu-i durata de viață. Purificatorul de aer plug-in cu filtru cu carbon activ elimină mirosul de rășină în timpul imprimării, iar imprimanta are o priză USB rezervată pentru purificatoare de aer USB duble.

Sau puteți alege purificatorul de aer ELEGOO MarsMate cu o eficiență de purificare a COV de 95% pentru un mediu de imprimare mai sănătos.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Elegoo Saturn 3 Ultra 12K Resin 3D Printer - ULTRA DETAILS!

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Elegoo Saturn 3 Ultra,

Greutate 16.2 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Elegoo Saturn 3 Ultra,

3 051.77 lei (38147 puncte)

Elegoo Saturn 3 Ultra,
Elegoo Saturn 3 Ultra,

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0