• Afișaj LCD mono 12K de 10 inci 12K
 • Rezoluția XY 19×24 μm
 • Volum de construcție 218,88×122,88×250 mm³
 • Viteză de imprimare de până la 70 mm/h
 • COB + lentilă de colimare Fresnel
 • Placă de construcție tăiată cu laser

Elegoo Saturn 3 12K

Caracteristici principale:

 • 【Afișaj LCD mono 12K de 10 inci】Cu un afișaj LCD mono 12K de 10 inci cu o rezoluție incredibilă de 11520×5120 și o rezoluție XY de 19×24μm, ELEGOO Saturn 3 este capabilă să producă cu ușurință modele foarte detaliate și complexe, la viteze de imprimare de până la 70mm/h. Sticla călită cu duritate 9H protejează ecranul LCD de zgârieturi și deteriorări cauzate de picurare sau de pătrunderea rășinii.
 • 【Volumet de construcție generos】 Cu un volum de construcție generos de 218,88×122,88×250 mm³/8,62×4,84×9,84 inci, puteți încerca să imprimați modele mai mari și modele mai ambițioase pentru o mai mare flexibilitate și versatilitate.
 • 【Sursa de lumină colimatoare Fresnel】 Sursa de lumină COB și lentila colimatoare Fresnel lucrează împreună pentru a emite un fascicul de lumină cu o lungime de undă uniformă de 405 nm și se asigură că unghiul de iluminare ajunge până la 5°, uniformitatea luminii este de peste 90%, iar coeficientul de împrăștiere a luminii este de 0,5%. Astfel, se obțin printuri extrem de precise și consistente, cu o claritate și detalii excepționale.
 • 【Placă de construcție tăiată cu laser】Placa de construcție cu suprafață tăiată cu laser oferă o aderență excelentă, asigurând că imprimările dvs. se lipesc de placa de construcție pentru o rată de succes mai mare a imprimării.
 • 【Voxeldance Tango Software】 Oferă 3 moduri de imprimare: modul static și modul dinamic (inclusiv modul neted și modul de mare viteză) pentru a îmbunătăți eficiența imprimării. Formatul de fișier open source GOO slicer este compatibil cu programe de feliere de la terțe părți, cum ar fi CHITUBOX și Lychee Slicer.
 • 【Purificator de aer inclus】Purificatorul de aer USB avansat, cu filtru de carbon activ încorporat și carcasă de protecție din plastic, asigură purificarea mirosurilor dăunătoare în timpul imprimării. Puteți opta, de asemenea, pentru viitorul purificator de aer ELEGOO Mars MATE, care poate elimina până la 95% din COV-uri pentru un mediu de lucru mai sigur.

Imprimantă 3D ELEGOO Saturn 3 MSLA

Precizia imprimării 12K

ELEGOO Saturn 3 utilizează un ecran LCD mono 12K de 10 inchi cu rezoluție de 11520×5120 și rezoluție XY de 19×24 microni, permițând producerea de modele complicate cu detalii excelente și o claritate excepțională. Sticla temperată 9H înlocuibilă previne în mod eficient zgârierea și deteriorarea ecranului LCD și îi prelungește durata de viață.

Elegoo Saturn 3 12K

Elegoo Saturn 3 12K

COB + lentilă colimatoare Fresnel

Sursa de lumină COB combinată cu o lentilă de colimare Fresnel asigură o expunere mai perpendiculară și mai uniformă pe întregul ecran, în cadrul unui unghi de lumină de 5 grade și un coeficient de dispersie a luminii de 0,5%, precum și o uniformitate a luminii de 90%, permițându-vă să imprimați modele cu adevărat impresionante, cu suprafețe netede și margini ascuțite.

Sistem avansat de îndepărtare a căldurii

Sistemul îmbunătățit de disipare a căldurii include 6 tuburi duble de cupru conducătoare de căldură și 4 ventilatoare de răcire de o parte și de alta a sursei de lumină pentru o ventilație mai rapidă și o mai bună disipare a căldurii. Astfel, imprimanta dumneavoastră funcționează la cele mai bune performanțe, prelungindu-i durata de viață.

Elegoo Saturn 3 12K

Structură stabilă ridicată

Designul cu două șine de ghidare liniară dublă asigură o mișcare mai silențioasă, mai stabilă și mai precisă a axei Z, ceea ce reduce ondulațiile pe imprimările finale. Placa de construcție decupată cu laser cu aderență excelentă asigură aderența imprimărilor la placa de construcție chiar și atunci când imprimați modele mari. Șuruburile de nivelare cu hexagonale antiderapante sunt concepute pentru o manevrare ușoară, ceea ce face ca nivelarea să fie rapidă și ușoară. Placa din mijloc a imprimantei este proiectată cu o treaptă ridicată care împiedică scurgerea rășinii în interiorul imprimantei, menținând componentele mașinii în siguranță și curate.

Elegoo Saturn 3 12K

Moduri multiple de imprimare

Software-ul Voxeldance Tango este conceput pentru a îmbunătăți eficiența imprimării prin oferirea de moduri de imprimare statice și dinamice (modul dinamic include modurile smooth și high-speed). Cu ajutorul formatului de fișier GOO slicer open source, puteți utiliza programe de feliere de la terțe părți, cum ar fi CHITUBOX și Lychee Slicer, pentru un plus de flexibilitate și confort.

Elegoo Saturn 3 12K

Mediu de imprimare inodor

Siguranța imprimării dvs. este preocuparea noastră, așa că am inclus un purificator de aer îmbunătățit, alimentat prin USB, cu o carcasă de protecție din plastic care protejează eficient filtrul cu carbon activ încorporat împotriva deteriorării și spargerii în timpul transportului. Pentru o mai mare liniște, puteți alege și viitorul purificator de aer ELEGOO Mars MATE, care poate elimina până la 95% din COV-uri pentru un spațiu de lucru sigur și confortabil.

Elegoo Saturn 3 12K

Elegoo Saturn 3 12K

 

Greutate 11 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Elegoo Saturn 3 12K

2 478.60 lei (30982 puncte)

Elegoo Saturn 3 12K
Elegoo Saturn 3 12K

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0