P1S Combo (AMS inclus)

Performanță completă imediat după ce a fost scos din cutie

Performanță completă imediat după ce a fost scos din cutie. Nu trebuie să vă încurcați, trebuie doar să apăsați butonul de imprimare și imprimanta se va ocupa de toate calibrările (nivelarea automată a patului, compensarea vibrațiilor). Bucurați-vă de imprimare fără probleme de fiecare dată cu P1S.

图片加载失败文案

Capacitatea de a utiliza mai multe culori

Luați în combinație cu AMS pentru a da frâu liber capacităților de imprimare în mai multe culori. (până la 16 culori dacă suprapuneți 4 dispozitive AMS). Cumpărați dispozitive AMS suplimentare pentru mai multe culori.

图片加载失败文案

Imprimați rapid și cu o calitate excepțională

Un algoritm de control de ultimă generație care utilizează compensarea vibrațiilor și anticiparea presiunii vă oferă o viteză de imprimare fulgerătoare, fără a compromite calitatea.

Complet încărcat cu caracteristici suplimentare

图片加载失败文案

Compararea parametrilor

P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab

CoreXY până la 20000 mm/s² Accelerație

Seria P1 a moștenit sistemul de cinematică și control al mișcării dovedite ale imprimantei emblematice a Bambu Lab. Imprimă la o viteză maximă de 500 mm/s, iar accelerația de la zero la 500 mm/s durează doar 0,025 secunde.

Compensarea vibrațiilor și avansul presiunii

Algoritmul de compensare activă a vibrațiilor (XY) și avansul presiunii asigură o netezime suplimentară și vă oferă printuri bune.

Bambu Lab P1S Combo Official Unboxing

Ce este în cutie

P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab

Suplimente P1S Combo

P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab

Care este diferența dintre P1S și P1P?

În comparație cu P1P, P1S oferă o cameră de imprimare complet închisă și o soluție de răcire mai puternică, care include un ventilator pentru răcirea imprimatelor, un ventilator pentru a stabiliza temperatura din interiorul camerei și un ventilator pentru panoul de control pentru a ajuta la răcirea panoului de control. În plus, este echipat cu un filtru cu carbon activat pentru a oferi o soluție pentru filamentele de imprimare, cum ar fi ABS, care tind să emită mirosuri și gaze nocive în timpul procesului de imprimare.

Care este diferența dintre P1S și X1C?

P1S se bazează pe P1P cu o soluție îmbunătățită de răcire și carcasă. Cu toate acestea, nu se recomandă imprimarea directă a filamentelor ranforsate cu fibre, cum ar fi filamentele de sticlă sau de carbon, înainte de a se face actualizări ale extruderului și hotend-ului. X1-Carbon este echipat cu Micro lidar pentru funcții avansate de detecție AI și oferă o interacțiune mai convenabilă și mai eficientă cu ecranul.

 

Greutate 14.3 kg
Марка

Избери

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab

Prețul inițial a fost: 7 346.82 lei.Prețul curent este: 5 663.91 lei. (70798 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab
P1S Combo (AMS inclus) Bambu Lab

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0