X1E Bambu Lab (AMS combo)

Opțiuni avansate și mai multe opțiuni de conectivitate

Conexiune Ethernet stabilă, conexiune Wi-Fi cu autentificare WPA2-Enterprise
X1E oferă posibilitatea de a se conecta la dispozitivele dvs. prin intermediul portului Ethernet nou adăugat, oferind o comunicare robustă în rețea în medii complexe. Conectivitatea Ethernet poate fi utilizată și în medii cu semnal wireless comprimat. În plus, X1E oferă autentificare Wi-Fi WPA2-Enterprise (EAP-PEAP/EAP-TLS/TAP-TTLS) și întrerupătoare de deconectare fizică individuală atât pentru Wi-Fi, cât și pentru Ethernet, îndeplinind cerințele stricte de securitate a rețelei.

X1E Bambu Lab

Lucrați în afara cloud-ului

Complet funcțional doar cu modul LAN
X1E poate funcționa de sine stătător fără o conexiune la serviciul cloud Bambu, fiind complet funcțional în cadrul rețelei dvs. locale. Clienții pot controla de la distanță X1E prin intermediul comunicării LAN, fără a fi nevoie de o conexiune la internet. Pentru detalii suplimentare de personalizare, vă rugăm să contactați distribuitorul regional.

X1E Bambu Lab

Filtrarea aerului în condiții severe

Filtrare eficientă a particulelor și a substanțelor organice volatile generate în timpul imprimării 3D
Am combinat un prefiltrul G3, un filtru HEPA H12 și un filtru cu carbon activat din coajă de nucă de cocos de înaltă calitate pentru a asigura o filtrare optimă a aerului. Filtrarea îmbunătățită poate reduce în mod eficient mirosurile excesive și particulele atunci când imprimați în medii mai puțin ventilate.

X1E Bambu Lab

Încălzire activă și temperatură controlată a camerei

Reducerea distorsiunilor, îmbunătățirea lipirii straturilor
X1E poate încălzi în mod activ și poate regla temperatura camerei. Temperatura camerei controlată cu precizie (până la 60°C sau 140°F) îmbunătățește calitatea imprimării, în special pentru filamentele predispuse la deformare, cum ar fi ABS și PC.

X1E Bambu Lab

320 °C (608 °F) Temperatura duzei

Mai multă căldură pentru materiale cu temperaturi mai ridicate
Temperatura mai mare a duzei permite imprimarea materialelor cu performanțe mai ridicate, cum ar fi PPA-CF/GF PPS și PPS-CF. Aceste noi materiale au o mai bună stabilitate dimensională, rezistență la căldură și caracteristici mecanice.

X1E Bambu Lab

Sistem robust de mare viteză CoreXY

Structură super-rapidă și rigidă pentru imprimare continuă de mare viteză
Tijele superioare din fibră de carbon din structura de mișcare CoreXY permit modelului X1E să atingă o accelerație a capului sculei de 20.000 mm/s², reducând greutatea pieselor în mișcare. Această accelerație mai rapidă permite X1E să mențină viteza maximă de deplasare de 500 mm/s pentru perioade mai lungi de timp, reducând semnificativ timpul total de imprimare.

 

Compensarea vibrațiilor și a extrudării

Imprimare stabilă și de calitate chiar și la viteze mai mari
X1E poate compensa în mod activ vibrațiile axei XY și problemele de extrudare pentru a oferi o calitate excepțională a imprimării. Toate măsurătorile sunt complet automate, eliminând necesitatea reglării manuale.

X1E Bambu Lab

X1E Bambu Lab

Detectarea defecțiunilor AI

Reducerea pierderilor de fire și a timpului de nefuncționare a mașinii.
Algoritmul de inteligență artificială al X1E poate detecta imperfecțiunile primului strat și defecțiunile Spaghetti folosind Lidar și viziunea computerizată. Apoi oprește automat presa pentru a preveni defecțiunile catastrofale.

Gestionarea inteligentă a firelor

Suportă reîncărcarea automată a filamentului și permite imprimarea multimaterială cu material de suport pentru a îmbunătăți calitatea suprafeței.
X1E poate conecta 4 sisteme de imprimare Bambu AMS în paralel cu până la 16 bobine de filament, ceea ce este potrivit pentru imprimarea materialelor auxiliare de specialitate pentru imprimarea suprafețelor fără cusur și a imprimării multicolore. Sistemul AMS suportă, de asemenea, reîncărcarea automată a filamentului pentru a utiliza toate filamentele de pe o bobină înainte de a trece la următoarea.

 

X1E Bambu Lab

x1e-specen.pdf

Greutate 16 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

X1E Bambu Lab

Prețul inițial a fost: 14 488.23 lei.Prețul curent este: 13 622.50 lei. (170281 puncte)

X1E Bambu Lab
X1E Bambu Lab

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0