T1 – FLSUN

Pregătiți-vă să fiți uimit de imprimanta 3D Flsun T1, un dispozitiv de ultimă generație care combină o viteză excepțională, o calitate superioară a imprimării și caracteristici ușor de utilizat. Cu Flsun T1, puteți să vă îmbunătățiți jocul de imprimare 3D și să vă aduceți creațiile la viață ca niciodată.

Viteza este o caracteristică definitorie a Flsun T1. Cu o viteză maximă de 1000 mm/s și o accelerație de 20000 mm/s, puteți reduce semnificativ timpul de imprimare și crește productivitatea. Spuneți adio așteptărilor lungi și întâmpinați finalizarea mai rapidă a proiectului. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un amator, viteza impresionantă a modelului Flsun T1 vă va ajuta să dați viață ideilor dumneavoastră într-un timp record.

T1 - FLSUN

În plus față de viteză, Flsun T1 pune un accent deosebit pe calitatea imprimării. Imprimanta este echipată cu nivelare complet automată și compensare a vibrațiilor, ceea ce garantează că fiecare imprimare este precisă și exactă. Cu această funcție avansată, puteți obține în mod constant o calitate excepțională a imprimării fără a fi nevoie să efectuați ajustări manuale. Flsun T1 se ocupă de detalii, permițându-vă să vă concentrați pe eliberarea creativității.

De asemenea, Flsun T1 acordă prioritate siguranței și confortului. Imprimanta dispune de filtrare a aerului cu un filtru cu carbon activ care elimină eficient gazele nocive în timpul procesului de imprimare. Carcasa acrilică oferă un spațiu etanș care sporește și mai mult siguranța și asigură un mediu de imprimare controlat. Cu aceste caracteristici, vă puteți bucura de liniște în timp ce vă creați capodoperele.

T1 - FLSUN

Cu o temperatură maximă a duzei de 300°C și o temperatură a patului fierbinte de 110°C, Flsun T1 acceptă o gamă largă de materiale. De la opțiuni standard precum PLA și ABS până la filamente avansate precum PETG, TPU și nailon, Flsun T1 vă permite să explorați diferite materiale și să depășiți limitele imprimării. Experimentați cu diferite texturi, forțe și culori pentru a da viață viziunii dumneavoastră.

Flsun T1 este echipat cu o cameră care permite monitorizarea în timp și de la distanță. Având la dispoziție două poziții fixe, puteți surprinde întregul proces de imprimare din interiorul camerei de imprimare sau din afara mașinii. Flsun oferă un fișier model pentru suportul camerei, permițându-vă să vă imprimați propriul suport și să personalizați amplasarea camerei. În plus, camera va fi actualizată în viitor pentru a include funcții de detecție AI, cum ar fi detectarea spaghetelor și a resturilor, ceea ce va îmbunătăți și mai mult experiența de imprimare.

T1 - FLSUN

Flsun T1 este echipat cu o serie de funcții ușor de utilizat. Nivelarea automată elimină necesitatea ajustărilor manuale, economisind timp și efort. Detectarea întreruperii materialului asigură că imprimarea continuă fără probleme chiar și în timpul unei întreruperi. Iar în cazul unei pene de curent, imprimanta permite o reîncărcare ușoară și reia imprimarea de unde a rămas. Flsun T1 dispune, de asemenea, de o reglare semiautomată a panglicii, care asigură performanțe optime de imprimare și precizie.

Cu o dimensiune de 260x260x330 mm³, Flsun T1 oferă un spațiu amplu pentru proiectele dvs. creative. Indiferent dacă imprimați modele de mari dimensiuni sau o serie de articole mai mici, Flsun T1 vă poate satisface nevoile. Dezlănțuiți-vă imaginația și dați viață ideilor dumneavoastră la scară mare.

T1 - FLSUN

Flsun T1 dispune de un ecran tactil color de 4,3 inchi care face ca navigarea și controlul să fie intuitive și ușor de utilizat. Imprimanta acceptă o varietate de formate de fișiere, inclusiv Gcode, 3MF, UFP, OJB și multe altele, asigurând compatibilitate și flexibilitate cu software-ul de proiectare preferat.

Eliberați-vă potențialul creativ cu imprimanta 3D Flsun T1. Experimentați combinația perfectă de viteză, calitate și comoditate și duceți proiectele dvs. de imprimare 3D pe noi culmi. Îmbrățișați viitorul imprimării 3D și alăturați-vă astăzi revoluției Flsun T1.

T1 - FLSUN

Greutate 21.5 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

T1 – FLSUN

3 687.55 lei (46094 puncte)

T1 - FLSUN
T1 - FLSUN

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0