Rășina UV flexibilă de la Copymaster3D vă permite să imprimați modele de înaltă calitate care trebuie să se îndoaie/pleacă. Această rășină poate fi, de asemenea, amestecată cu alte rășini, cu rășini Copymaster3D standard și cu rășini dure, pentru a reduce fragilitatea. Această rășină este compatibilă cu toate mărcile populare de imprimante 3D care utilizează lungimi de undă ale luminii cuprinse între 395 nm și 405 nm.

Principalele proprietăți și avantaje ale utilizării rășinii UV flexibile Copymaster3D:

  • Ideal pentru reproducerea detaliilor fine și a finisajelor de suprafață
  • Extrem de flexibil, cu o rigiditate Shore între 65 și 75D și o alungire la rupere de 130%.
  • contracție scăzută a materialului
  • Cel mai bun raport între preț și performanță
  • Timp de polimerizare rapidă 4-12 secunde pe strat (ecrane monocrome)

Fiți flexibil!

Spre deosebire de majoritatea celorlalte rășini de imprimare 3D, Flex/UV Resin – Transparent – Copymaster3D are o rezistență mai mare a pieselor și o rezistență la impact mai mare decât alte materiale datorită proprietăților sale flexibile. Acest lucru îl face ideal pentru imprimarea modelelor care se pot deforma sub sarcină fără a se rupe. De asemenea, îl puteți amesteca cu alte rășini pentru a reduce fragilitatea. Rășina flexibilă necesită curățare cu IPA sau cu un detergent special conceput pentru imprimarea 3D cu rășină, cum ar fi cel de la PrimaCreator.

Culoare și finisare uimitoare

Toate rășinile UV de la Copymaster3D au o pigmentare permanentă, ceea ce înseamnă că veți obține piese cu un aspect uimitor, cu un finisaj mat și mătăsos și un aspect monocromatic, care sunt netede la atingere și plăcute la vedere. Nu imprimați în culori? Rășina transparentă va avea o ușoară nuanță, iar tu vrei ceva complet transparent? Alegeți rășina UV de cristal Copymaster3D!

Rășini versatile, de înaltă calitate

Gama de rășini UV de la Copymaster3D este potrivită pentru majoritatea imprimantelor 3D care utilizează o lungime de undă de 395-405 nm ca sursă de lumină. Imprimantele din această gamă includ:

Zortrax, Anycubic, Creality 3D, Phrozen, Uniz, Photocentric și multe altele.

Rășinile sunt, de asemenea, adecvate pentru utilizarea pe ecrane LCD RGB și monocrome, astfel încât, indiferent dacă aveți Photon original sau cel mai recent Mono X 6K, de exemplu, acestea vor funcționa pe ambele, ceea ce înseamnă că aplicațiile lor sunt extrem de versatile.

Vindecarea

Rășinile Copymaster3D sunt rășini de înaltă calitate, fabricate din cele mai bune materiale. Acest lucru poate fi observat și în procesul de întărire. Imprimările 3D finite se vor polimeriza perfect în lumina soarelui sau într-o cameră de polimerizare UV. Când polimerizarea este completă, rezultatul este o imprimare 3D solidă ca piatra, cu o contracție foarte mică a materialului. Setările de mai jos pentru polimerizare după imprimare trebuie utilizate doar ca ghid:

  • Este nevoie de aproximativ 2-5 minute într-o cameră de polimerizare cu lumină UV.
  • În lumina soarelui – 10-20 minute
  • La lumina zilei, într-o zi înnorată, poate dura până la 60 de minute.
Greutate 0.5 kg

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Rășină Flex/UV – Transparentă – Copymaster3D 500ml

218.63 lei (2732 puncte)

Stoc epuizat

Rășină Flex/UV - Transparentă - Copymaster3D 500ml
Rășină Flex/UV - Transparentă - Copymaster3D 500ml

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0