PolyTerra PLA – maro militar POLYMAKER

PolyTerra™ PLA este un filament bioplastic de imprimare 3D dezvoltat de la zero pentru a crea următoarea generație de filamente ecologice.

Polymaker a combinat mineralele organice cu PLA, ceea ce reduce semnificativ conținutul de plastic, creând un material mai ecologic pentru imprimarea 3D.

PolyTerra™ se imprimă exact ca PLA. Nu va trebui să modificați nicio setare de imprimare, iar capacitățile de reflow și lipire pot depăși chiar și PLA.

Având o gamă largă de temperaturi de imprimare de 190-230°C, PolyTerra™ . Se poate conecta și funcționa pe orice imprimantă 3D bazată pe extrudare. Finisajul de suprafață al pieselor imprimate 3D este deosebit de mat, ceea ce ascunde liniile de strat, chiar și atunci când se imprimă cu o înălțime mare a stratului.

Dacă sunteți în căutarea unui filament PLA economic sau ecologic, sau ambele, PolyTerra™️ filamentul PLA este cu siguranță prima dumneavoastră alegere. În plus, ca material de suport, PolyTerra™️ PLA poate fi îndepărtat cu ușurință.

PolyTerra™️ PLA poate fi imprimat la o gamă largă de viteze. Vă recomandăm să imprimați PolyTerra™️ PLA la viteze cuprinse între 30 mm/s și 70 mm/s. Cu toate acestea, am constatat că viteza de imprimare a PolyTerra™️ PLA poate fi de peste 70 mm/s, chiar 140 mm/s la unele imprimante.

PolyTerra PLA – maro militar POLYMAKER

PolyTerra PLA  PolyTerra PLA - maro militar - PolyMaker PolyTerra PLA - maro militar - PolyMaker PolyTerra PLA - maro militar - PolyMaker

 

 

Greutate 1 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyTerra PLA – maro militar – PolyMaker

Prețul inițial a fost: 109.31 lei.Prețul curent este: 104.23 lei. (1302 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyTerra PLA - maro militar - PolyMaker
PolyTerra PLA - maro militar - PolyMaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0