PolyTerra Gradient PLA – Cappuccino POLYMAKER

PolyTerra™ Gradient PLA este un filament de imprimare 3D cu o culoare de tranziție care trece de la o culoare la alta și de la o nuanță la alta pe măsură ce rola rulează. Bazat pe formula PolyTerra™ Matte de la Polymakers, acest filament bioplastic este de origine naturală pentru a oferi ușurință în utilizare, calitate de imprimare, viteză și fiabilitate. Este alegerea perfectă pentru a crea cu ușurință modele colorate sau multicolore, cu o suprafață netedă mată care ascunde straturile.

Caracteristici

Gradient Transition – PolyTerra™ Gradient PLA combină incredibilul finisaj mat al PolyTerra™ PLA cu o serie de filamente uimitoare de culori în gradient. Fiecare tranziție este concepută pentru a se concentra pe o anumită temă sau pe un anumit spectru de culori, oferind un filament distractiv pentru pasionați, educatori și întreprinderi mici. PolyTerra™ Gradient PLA este alegerea ideală pentru imprimarea de vaze dinamice și unice, creații artistice, statui și multe altele.

Optimizat pentru suporturi – PolyTerra™ Gradient PLA este proiectat cu proprietăți excelente de îndepărtare a suporturilor, permițând utilizatorilor să îndepărteze mai ușor suporturile de pe suprafața imprimărilor lor.

Capacitate de imprimare de mare viteză – Polymaker a dezvoltat formula de bază a PolyTerra™ PLA cu proprietăți de curgere ideale pentru a oferi un filament care poate imprima la viteze mari (numai cu hardware-ul potrivit).

Flexibilitate (X-Y) – PolyTerra™ Gradient PLA este mai moale decât PLA convențional, oferind o ductilitate mai bună pe axa orizontală X-Y în comparație cu formulările PLA standard. În timp ce testele cu PLA standard se rup la îndoire, PolyTerra™ Gradient PLA va avea tendința de a se îndoi și rupe treptat de-a lungul axei orizontale.

Compatibilitate / Jam-Free™ – PolyTerra™ Gradient PLA este compatibil cu o gamă largă de imprimante 3D și este fabricat cu ajutorul tehnologiei Polymakers Jam-Free™, care are ca rezultat o calitate excelentă a imprimării, cu risc zero de înfundare a duzei cauzată de fluajul termic [1]. PolyTerra™ Gradient PLA funcționează bine pe majoritatea suprafețelor imprimate cu un strat subțire de adeziv aplicat, nu este necesară încălzirea patului, dar uneori poate fi folosit la 40-50°C pentru rezultate mai bune (maxim 60°C).

Calitate fără compromisuri – Filamentul PolyTerra™ Gradient PLA Filament este fabricat cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, inclusiv Ingeo® de la Natureworks; un material PLA de înaltă calitate produs din resurse vegetale regenerabile rapid în SUA. Combinând tehnologiile inovatoare de cercetare și dezvoltare, sistemele de amestecare și extrudare ale Polymakers cu rășinile Ingeo® de la Natureworks, se obține un filament fiabil pentru imprimarea 3D care imprimă modele frumoase și precise.

[1] Fluajul termic este procesul de distribuție neuniformă a căldurii pe toată suprafața hotend, care este un exemplu comun în toate structurile de hotend metalice.

Odată ce căldura este răspândită la capătul rece, filamentul PLA se înmoaie prematur la capătul rece și se extinde, provocând un blocaj.

Tehnologia Jam-Free™ de la Polymakers crește rezistența termică a filamentului în sine (nu a piesei imprimate) până la 100˚C, ceea ce împiedică filamentul să se înmoaie prematur la partea rece și se poate topi rapid odată ce intră în zona de încălzire.

Aplicații

Datorită prețului său rentabil și gamei largi de culori, PolyTerra™ PLA a devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute filamente PLA, în special în rândul pasionaților și educatorilor care iubesc să imprime în PLA, dar caută o compoziție PLA mată mai durabilă. Combinația dintre formula Polymakers FBC și ambalajul din carton complet reciclat este concepută pentru a contribui la oferirea unui produs mai durabil și la reducerea consumului de deșeuri de plastic de unică folosință.

Oferind un nou tip de filament PLA, PolyTerra™ PLA este o alegere populară pentru imprimare:

 • bibelouri și figurine.
 • Articole pentru casă și organizatori de birou.
 • Accesorii de modă non-standard.
 • Replici de recuzită și exponate.
 • Articole de cosplay cu buget redus.
 • Clădiri și decoruri de masă de dimensiuni medii și mari.
 • Diferite modele, de la care, de obicei, este dificil de îndepărtat suportul. (Nu este ideal pentru articole deosebit de subțiri sau delicate care se pot rupe atunci când suportul este îndepărtat)
 • Modele arhitecturale și modele educaționale.

Setări de imprimare

Temperatura duzei 190°C – 230°C
Temperatura plăcii de construcție 25°C – 60°C*

 • *Se poate constata că temperaturile mai scăzute ale patului (de exemplu, 45°C) funcționează mai bine cu PolyTerra™ PLA în comparație cu temperaturile mai ridicate.
 • Material pentru suprafețe de construcție – Compatibil cu cele mai comune suprafețe de construcție.
 • Tratarea suprafețelor pentru construcții – Aplicați un strat subțire de adeziv PVA sau PVP.
 • Ventilator de răcire inclus
 • Viteza de imprimare 30 mm/s – 70 mm/s
 • Retragere Setările ideale de retragere variază în funcție de imprimantă. În cazul în care considerați că setările de retragere provoacă goluri în piesă, următoarele setări vă pot ajuta.
 • Acționare directă: distanță de retragere de 0,5 – 1 mm cu o viteză de retragere de 20 mm/s
 • Bowden: distanța de retragere de 2 – 3 mm cu o viteză de retragere de 20 – 40 mm/s.
 • Material recomandat pentru rulmenți Extrudare unică:
 • Autoîntreținere
 • Extrudare dublă:
 • PolyDissolve™ S1 (se dizolvă în apă de la robinet)
 • PolySupport™ (un material de susținere care se detașează ușor)

Pe baza unei duze de 0,4 mm. Condițiile de imprimare pot varia de la o imprimantă la alta și de la un diametru al duzei la altul.

Specificații
 • Greutate netă 1kg
 • Tipul de material PLA periat (complet biocompozit)
 • Densitate 1,31 g/cm3
 • Culoare Pastel curcubeu

 

PolyTerra PLA PolyTerra Gradient PLA - Cappuccino POLYMAKER PolyTerra Gradient PLA - Cappuccino POLYMAKER PolyTerra Gradient PLA - Cappuccino POLYMAKER

 

 

Greutate 1.3 kg
Culoarea filamentului

Mărci (producători) de filamente

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyTerra Gradient PLA – Cappuccino POLYMAKER

142.36 lei (1779 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
PolyTerra Gradient PLA - Капучино POLYMAKER
PolyTerra Gradient PLA - Капучино POLYMAKER

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0