Polymaker PolyLite™ PLA Starlight-Series este o colecție de filamente PLA de înaltă calitate, fiecare cu o irizație strălucitoare unică.

 • De înaltă calitate Polymaker PLA.
 • Strălucire irizată care atrage atenția.
 • Ușor de imprimat.
 • Stratul de acoperire a suprafeței reflectă culori diferite la diferite unghiuri de lumină.
 • Duritate ridicată, rezistență la tracțiune și aderență interlaminară.
 • Tehnologia Jam-free™ îmbunătățește compatibilitatea cu încălzitoarele complet metalice.

PolyLite™ Starlight PLA este o serie de filamente PLA de înaltă calitate cu pigmenți irizanți care reflectă culorile în mod diferit în funcție de poziția luminii. Fiecare culoare este formulată pentru a oferi un efect neobișnuit, combinând o suprafață strălucitoare, strălucitoare și irizată.

Caracteristici

 • Efect strălucitor și iridescent – PolyLite™ Starlight PLA este un PLA de înaltă calitate cu un pigment schimbător de culoare care reflectă culori diferite în funcție de unghiul de lumină. Combinat cu un finisaj de suprafață strălucitor și iridescent care ajută la ascunderea liniilor de strat; Starlight PLA este o alegere excelentă pentru recuzita uimitoare pentru cosplay, modele articulate, puzzle-uri, modele astronomice, jucării SF, figurine și o gamă largă de proiecte distractive și plăcute din punct de vedere estetic.
 • Rezistență și rigiditate – PolyLite™ Starlight PLA se bazează pe același PLA cu greutate moleculară ridicată ca și PolyLite™ PLA, ceea ce îl face unul dintre cele mai rigide materiale PLA de pe piață. Combinația dintre rezistența la tracțiune, aderența între straturi și rigiditatea bună face ca PolyLite™ Starlight PLA să fie ideal pentru aplicații de proiectare și prototipare a produselor care necesită un material rigid și ușor de imprimat.
 • Compatibilitate – PolyLite™ Starlight PLA este compatibil cu o gamă largă de imprimante 3D și funcționează bine pe majoritatea suprafețelor de imprimare cu un strat subțire de adeziv aplicat, nu este necesară încălzirea patului, dar uneori poate fi folosit la 40 – 60°C pentru rezultate mai bune (maxim 60°C).
 • Tehnologia Jam-Free™ – PolyLite™ Starlight PLA este fabricat cu tehnologia Jam-Free™ de la Polymakers, care îmbunătățește stabilitatea termică a filamentului cu o temperatură de înmuiere de peste 140°C și care are ca rezultat o calitate excelentă a imprimării, cu risc zero de înfundare a duzei cauzată de fluajul termic [1].
 • Calitate fără compromisuri – Filamentul PolyLite™ Starlight PLA este fabricat cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, inclusiv Ingeo® de la Natureworks. Natureworks este un furnizor global de biopolimeri cu sediul în SUA, cu un portofoliu de materii prime PLA de înaltă calitate, fabricate din resurse vegetale regenerabile. Combinând tehnologiile inovatoare de cercetare și dezvoltare, sistemele de amestecare și extrudare ale Polymakers cu rășinile Ingeo® de la Natureworks, se obține un filament fiabil pentru imprimarea 3D care imprimă modele frumoase și precise.

 

Greutate 1 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyLite PLA – Verde închis strălucitor – PolyMaker

156.89 lei (1782 puncte)

Stoc epuizat

PolyLite PLA - Verde închis strălucitor - PolyMaker
tbi bank loading
please wait
PolyLite PLA - Verde închis strălucitor - PolyMaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0