Your Cart

3DPrintX

3d printers and equipment

PolyLite PLA – Luminous (Alb-Albastru) – PolyMaker

Caracteristici

Strălucește în întuneric – PolyLite™ Glow in the dark PLA conține pulberi care strălucesc în întuneric după ce absorb energia luminoasă. Acest filament portocaliu care strălucește în întuneric are cel mai bun efect luminos din întreaga gamă PolyLite™ Glow PLA de la Polymakers. Pur și simplu imprimați designul dvs. și expuneți-l la lumina soarelui sau la lumina UV timp de aproximativ 30 de minute pentru a obține cel mai bun efect de strălucire în întuneric; ideal pentru imprimarea de bețe luminoase, figurine, decorațiuni de petrecere, decorațiuni de Halloween, ornamente de Crăciun sau cadouri pentru copii.

Tehnologia Jam-Free™ – Polymaker a încorporat tehnologia Jam-Free™ în PolyLite™ Glow in the dark PLA pentru a îmbunătăți stabilitatea termică a filamentului cu o temperatură de înmuiere de peste 100°C, ceea ce duce la o calitate excelentă a imprimării, fără riscul de înfundare a duzei cauzată de fluajul termic [1].
Compatibilitate – PolyLite™ Glow in the dark PLA este compatibil cu o gamă largă de imprimante 3D și funcționează bine cu suprafețele de imprimare obișnuite, fără a fi nevoie de încălzirea patului. Un pat încălzit la o temperatură de 40-60°C poate oferi rezultate mai bune (maxim 60°C).

Calitate fără compromisuri – Filamentul PLA PolyLite™ Glow in the dark este fabricat din ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv Ingeo® de la Natureworks. Natureworks este un furnizor global de biopolimeri cu sediul în SUA, cu un portofoliu de materii prime PLA de înaltă calitate, fabricate din resurse vegetale regenerabile. Combinând tehnologiile inovatoare de cercetare și dezvoltare, sistemele de amestecare și extrudare ale Polymakers cu rășinile Ingeo® de la Natureworks, se obține un filament fiabil pentru imprimarea 3D care imprimă modele frumoase și precise.

[1] Fluajul termic este procesul de distribuire inegală a căldurii pe un capăt cald, care este un exemplu comun în toate structurile metalice de capăt cald. Odată ce căldura este răspândită la capătul rece, filamentul PLA se înmoaie prematur la capătul rece și se extinde, provocând un blocaj. Tehnologia Jam-Free™ de la Polymakers crește rezistența termică a filamentului în sine (nu a piesei imprimate) până la 100˚C, ceea ce împiedică filamentul să se înmoaie prematur la partea rece și se poate topi rapid odată ce intră în zona de încălzire.

Aplicații

PolyLite™ Glow in the dark PLA este un material PLA cu efect special conceput pentru imprimarea de printuri 3D amuzante și strălucitoare. Materialele PLA fosforescente oferă o compatibilitate similară cu imprimanta, dar necesită considerații suplimentare privind imprimarea, cum ar fi utilizarea unei duze din oțel călit pentru a preveni uzura excesivă a imprimantei.

Acest filament PLA PolyLite™ care strălucește în întuneric a fost folosit pentru a imprima o gamă largă de proiecte distractive și interesante, inclusiv:

  • jucării care strălucesc în întuneric.
  • Cadouri pentru copii.
  • Săbii luminoase și bastoane luminoase.
  • Decorațiuni pentru petreceri, Halloween și Crăciun.
  • Strălucește în modă întunecată și îmbrăcăminte de festival.
  • Produse inovatoare care strălucesc în întuneric pentru industria dumneavoastră.

Imprimați modelul și expuneți-l la lumina soarelui sau la lumina UV timp de aproximativ 30 de minute pentru a obține cel mai bun efect de strălucire în întuneric. PolyLite™ Glow in the dark PLA prezintă proprietăți similare cu PolyLite™ PLA, ceea ce îl face o alegere bună pentru aplicațiile funcționale care nu necesită o rezistență ridicată la căldură sau la impact.

Setări de imprimare
Temperatura duzei 190°C – 230°C

Este necesară o duză rezistentă la uzură.
Temperatura plăcii de construcție 25°C – 60°C
Material pentru suprafețe de construcție Funcționează bine cu majoritatea suprafețelor de construcție, de exemplu, sticlă, bandă albastră, BuildTak® etc.
Ventilator de răcire inclus
Viteza de imprimare 40 mm/s – 60 mm/s

Material recomandat pentru rulmenți Extrudare unică:

Autoîntreținere

Extrudare dublă:
PolyDissolve™ S1 (se dizolvă în apă de la robinet)
PolySupport™ (material de susținere ușor detașabil)

Pe baza unei duze de 0,4 mm. Condițiile de imprimare pot varia de la o imprimantă la alta și de la un diametru al duzei la altul.

Greutate 1.200 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyLite PLA – Luminous (Alb-Albastru) – PolyMaker

33.27 (415 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *