PolyLite PLA - Luminat (Rainbow) - PolyMaker

PolyLite™ Luminous PLA este un material PLA cu efect special conceput pentru imprimarea de printuri 3D colorate și distractive care strălucesc în întuneric și care arată grozav atât ziua cât și noaptea. Spre deosebire de filamentele PLA standard care strălucesc în întuneric, care se disting prin culoare doar atunci când sunt aprinse, Luminous PLA combină PLA colorat în condiții de lumină naturală cu pulberi care strălucesc în întuneric după ce absorb energia luminoasă. PolyLite™ Luminous PLA este ideal pentru imprimarea de modele care atrag atenția, fie că este zi sau noapte.

*Filamentele fosforescente sunt foarte abrazive, așa că vă recomandăm să folosiți o duză rezistentă la abraziune atunci când imprimați.

Caracteristici

  • Zi și noapte – PolyLite™ Luminous PLA este o gamă de culori care conține, de asemenea, pulberi care strălucesc în întuneric după ce absorb energia luminoasă. Acest filament luminos este o alegere excelentă pentru modelele atrăgătoare care oferă culoare atât în lumina zilei, cât și în cea a nopții. Pentru a obține efectul de strălucire în întuneric, pur și simplu imprimați designul dvs. și expuneți-l la lumina soarelui sau la lumina UV timp de aproximativ 30 de minute pentru a obține cel mai bun efect de strălucire în întuneric; ideal pentru imprimarea de bețe luminoase, figurine, decorațiuni de petrecere, decorațiuni de Halloween, ornamente de Crăciun sau cadouri pentru copii.
  • Tehnologia Jam-Free™ – Polymaker a încorporat tehnologia Jam-Free™ în PolyLite™ Luminous PLA pentru a îmbunătăți stabilitatea termică a filamentului cu temperaturi de înmuiere de peste 100°C, ceea ce duce la o calitate excelentă a imprimării, fără riscul de înfundare a duzei cauzată de fluajul termic.
  • Compatibilitate – PolyLite™ Luminous PLA este compatibil cu o gamă largă de imprimante 3D și funcționează bine cu suprafețele de imprimare obișnuite, fără a fi nevoie de încălzirea patului. Un pat încălzit între 40 și 60°C poate oferi rezultate mai bune (maxim 60°C).
  • Calitate fără compromisuri – PolyLite™ Luminous PLA Filament este fabricat cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, inclusiv Ingeo® de la Natureworks. Natureworks este un furnizor global de biopolimeri cu sediul în SUA, cu un portofoliu de materii prime PLA de înaltă calitate, fabricate din resurse vegetale regenerabile. Combinând tehnologiile inovatoare de cercetare și dezvoltare, sistemele de amestecare și extrudare ale Polymakers cu rășinile Ingeo® de la Natureworks, se obține un filament fiabil pentru imprimarea 3D care imprimă modele frumoase și precise.

 

Greutate 1 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PolyLite PLA – Luminat (Rainbow) – PolyMaker

165.24 lei (2065 puncte)

Stoc epuizat

PolyLite PLA - Luminat (Rainbow) - PolyMaker
PolyLite PLA - Luminat (Rainbow) - PolyMaker

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0