Filament PETG – Pearl Blue – AzureFilm (fabricat în UE)

Filament PETG – Pearl Blue – AzureFilm (polietilen tereftalat, PETG) este un filament de plastic. Combină proprietățile filamentului ABS și ale filamentului PLA.

  • Hard
  • Rezistent la temperatură
  • Extrem de durabil
  • Ușor de imprimat

Datorită acestor proprietăți, PETG este un filament indispensabil pentru imprimarea 3D. Este ecologică și poate fi reciclată după utilizare. Are o stabilitate chimică excelentă. PETG este un material care respectă toate cerințele Parlamentului European și ale Consiliului privind substanțele artificiale care vin în contact cu produsele alimentare și cu medicamentele.

Filament PETG – albastru perlat, extrem de durabil, dur și inodor. Acesta este un fir excelent care combină o combinație de rezistență și flexibilitate. Se utilizează pentru imprimarea produselor mecanice, precum și în robotică.

Datorită faptului că are o rată de contracție și flexiune extrem de redusă, este ideal pentru imprimarea produselor de mari dimensiuni. Este un material care are un finisaj lucios și, prin urmare, este utilizat și pentru imprimarea elementelor decorative. Pentru rezultate bune, trebuie să imprimați la o temperatură de 220-230°C, iar blatul de lucru trebuie încălzit la 80-90°C. Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură al suportului de imprimare poate varia ușor în funcție de utilizarea diferitelor imprimante.

Materialul din filament de plastic PETG aderă cu ușurință la birou, astfel încât poate fi imprimat pe acril, sticlă sau bandă de poliamidă.

Avantajul materialului PETG este că nu aveți nevoie de o imprimantă închisă, iar viteza de imprimare este comparabilă cu cea a PLA.

Materialul PETG are o structură portantă excelentă datorită rezistenței, ceea ce ajută la asigurarea unei lipiri perfecte a straturilor în timpul imprimării și, prin urmare, produsele sunt solide din punct de vedere structural și rezistente la influențe mecanice.

 

AZUREFILM LIGHT GREEN PETG - Excellent mechanical resistance at LOW COST!

Mai multe videoclipuri AICI

Greutate 1 kg
Mărci (producători) de filamente

Culoarea filamentului

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

PETG – Pearl Blue – AzureFIlm (fabricat în Europa)

117.67 lei (1337 puncte)

Stoc epuizat

PETG - Pearl Blue - AzureFIlm (fabricat în Europa)
tbi bank loading
please wait
PETG - Pearl Blue - AzureFIlm (fabricat în Europa)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0