K1 Max Creality

K1 Max Creality

Rapid, într-un mod epic

O viteză nebună de 600 mm/s. Seria K1 este de 12 ori mai rapidă decât o imprimantă 3D FDM obișnuită. Stați cuminți pentru a experimenta fiorul unei viteze uluitoare.

Setarea vitezei de manevră

K1 Max combină agilitatea Core XY cu un cap de imprimare ușor de 190 g pentru o inerție mai mică a mișcării. Flexibil și rapid.

Debit de 32 mm³/s la viteză maximă

Noul încălzitor ceramic care înfășoară întregul element fierbinte. Se încălzește până la 200℃ în 40 de secunde și topește filamentul instantaneu. Extruder direct cu două viteze care asigură o forță de extrudare puternică de 50N. Parte fierbinte cu întrerupător termic din aliaj de titan și duză din aliaj de cupru, care lucrează cu performanțe excelente la temperaturi de până la 300℃.

K1 Max Creality

Răcirea modelului cu ventilatoare duble

Un ventilator mare al capului de imprimare răcește modelul direct. Un ventilator suplimentar de 18 W în camera de construcție sporește, de asemenea, efectul de răcire.

Modelul este polimerizat înainte de a se produce orice înșiruire și deformare. Aceasta permite punți și supraînălțări fără montanți.

K1 Max Creality

Creality Print 4.3 cu gene de viteză

Cel mai recent aparat de feliere dezvoltat, Creality Print 4.3, include presetări extinse și optimizează procesul de feliere în 3 pași simpli. Chiar mai bine, îmbunătățește imprimarea de mare viteză cu lățimea variabilă a liniei, traseul arcului etc.

Capacitate maximă, utilizare eficientă a spațiului

K1 Max dispune de un volum mare de construcție de 300x300x300 mm, excelent pentru prototiparea rapidă sau verificarea designului. De asemenea, oferă un raport mare între volumul de construcție și dimensiunea imprimantei, de 25,5%. K1 Max este cea mai eficientă din punct de vedere dimensional imprimantă 3D FDM din clasa sa.

K1 Max Creality

Imprimare fără griji cu AI

  • AI LiDAR
  • Cameră cu inteligență artificială
  • Creality OS
  • Controlul mai multor imprimante

AI LiDAR se ocupă de primul strat

Încă vă mai faceți griji cu privire la primul strat? Lăsați totul în seama AI LiDAR de pe K1 Max. LiDAR-ul cu rezoluție de 1 μm va scana singur primul strat. Acesta va opri imprimarea și vă va anunța imediat dacă ceva nu merge bine.

O cameră cu inteligență artificială supraveghează îndeaproape

K1 Max folosește o cameră cu inteligență artificială pentru a fi atent la daunele provocate de spaghete, obiecte străine, resturi și multe altele. Aceasta vă va alerta atunci când apare o eroare. De asemenea, suportă monitorizarea în timp real și creează fotografii în timp real pentru partajare.

Sistemul de operare Creality

K1 Max utilizează sistemul de operare inteligent Creality OS. Acesta dispune de o interfață de utilizator simplificată și sincronizează datele și comenzile cu PC-ul, telefonul, cloud-ul și modulele suplimentare. Procesorul rapid dual-core de 1,2 GHz asigură imprimarea de mare viteză cu ușurință. ROM-ul de 8G stochează până la 400 de fișiere de modele și permite scrierea și citirea rapidă.

Ajutor inteligent pentru afacerea dvs. de imprimare

Odată ce K1 Max este conectată printr-un port WiFi sau Ethernet RJ45 la o rețea LAN sau la internet, puteți monitoriza și controla imprimarea de pe un PC sau de pe un telefon cu software-ul Creality Print sau Creality Cloud. Chiar mai bine, atunci când mai multe imprimante K1 Max sunt online, acestea pot fi grupate sau grupate cu ușurință pentru producția de volum.

K1 Max Creality

Cadru solid, calitate stabilă

Cadrul din aliaj de aluminiu turnat sub presiune al modelului K1 Max este prelucrat CNC pentru a fi precis și rigid. Acesta permite o imprimare stabilă la viteză mare. Iar calitatea imprimării este excelentă în orice moment.

Textură delicată fără benzi în formă de Z

Axa Z modernizată cu poziționare mai precisă reduce eficient benzile Z. Textura nu a fost niciodată atât de fină.

K1 Max Creality

K1 Max Creality

Creality K1 Series Finally Uncovered | An Epic Leap Forward 600mm/s Printing Speed

Greutate 22 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

K1 Max Creality

5 567.31 lei (69591 puncte)

Stoc epuizat

K1 Max Creality
K1 Max Creality

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0