K1 CREALITY

K1 CREALITY

K1 – Regele vitezei

K1, cu viteza sa uluitoare, îi va entuziasma pe oameni cu privire la imprimarea 3D. Viteza rapidă scurtează timpul de imprimare și crește eficiența. Folosește mai puțină energie pentru aceeași producție, fiind astfel mai prietenoasă cu mediul. Cel mai important, se concentrează pe bucuria pură a creației.

Rapid, într-un mod epic

O viteză nebună de 600 mm/s. K1 este de 12 ori mai rapidă decât o imprimantă 3D FDM obișnuită. Stați cuminți pentru a experimenta fiorul unei viteze uluitoare.

Imprimați întotdeauna la viteză maximă

Cu o accelerație de 20.000 mm/s², K1 accelerează până la 600 mm/s în doar 0,03 sec, oferind viteză maximă pentru 90% din timpul de imprimare.

K1 CREALITY

Setare rapidă a vitezei

K1 combină agilitatea Core XY cu un cap de imprimare ușor de 190 g pentru o inerție mai mică a mișcării. Flexibil și rapid. Flexibil și rapid.

32 mm³/s Flux la viteză maximă

Noul încălzitor ceramic care învăluie întregul încălzitor. Se încălzește până la 200℃ în 40 de secunde și topește filamentul instantaneu. Extruder direct cu transmisie dublă, care asigură o forță de extrudare puternică de 50N. Parte fierbinte cu întrerupător termic din aliaj de titan și duză din aliaj de cupru, care lucrează cu performanțe excelente la temperaturi de până la 300℃.

K1 CREALITY

Răcirea modelului cu ventilatoare duble

Un ventilator mare al capului de imprimare răcește modelul direct. Un ventilator suplimentar de 18 W în camera de construcție sporește, de asemenea, efectul de răcire.

Modelul este polimerizat înainte de a se produce orice înșiruire și deformare. Aceasta permite punți și supraînălțări fără montanți.

K1 CREALITY

Creality Print 4.3 cu gene de viteză

Cel mai recent aparat de feliere dezvoltat, Creality Print 4.3, include presetări extinse și optimizează procesul de feliere în 3 pași simpli. Chiar mai bine, îmbunătățește imprimarea de mare viteză cu lățimea variabilă a liniei, traseul arcului etc.

Sistemul de operare și hardware-ul rapid al Creality

K1 utilizează sistemul de operare inteligent Creality. Acesta dispune de o interfață de utilizator simplificată și sincronizează datele și comenzile cu PC-ul, telefonul, cloud-ul și modulele suplimentare. Un procesor dual-core rapid de 1,2 GHz asigură imprimarea de mare viteză cu ușurință. ROM-ul de 8G stochează până la 400 de fișiere de modele și permite scrierea și citirea rapidă.

K1 CREALITY

K1 Caracteristici:

  • Pat de încălzire cu încălzire rapidă: Panoul de încălzire din aliaj de aluminiu distribuie căldura uniform și rapid. Atinge 60°C în doar 180 de secunde.
  • Placă de construcție flexibilă. Lipicioasă și rezistentă la căldură, funcționează bine cu o gamă largă de filamente. Suprafața fin șlefuită face ca partea inferioară a modelului să fie subtilă și netedă. Poate fi îndoită pentru îndepărtarea rapidă a amprentei.
  • ● Autotestare cu o singură atingere: Faceți o singură atingere și K1 va autotesta extruderul, placa de încălzire, camera (opțional), ventilatorul, nivelarea și multe altele. Orice anomalie detectată va apărea pe ecran. Astfel, utilizatorii pot continua cu încredere, fără probleme.
  • Nivelare automată fără mâini: O serie de senzori de tensiune sunt încorporați în patul de încălzire pentru a genera o grilă de nivelare precisă. Întregul proces este realizat în mod autonom odată ce imprimarea este pornită. Nu este nevoie să ridicați un deget sau să fiți atenți.

Control conectat și fără griji

K1 poate imprima prin intermediul unui dispozitiv USB sau WiFi. Cu o conexiune de rețea, K1 poate fi controlată sau monitorizată* de la distanță din Creality Print sau Creality Cloud APP/WEB. Controlul cluster este, de asemenea, activat atunci când mai multe imprimante K1 sunt online. Odată ce imprimarea este finalizată sau dacă există o abatere de la normal, o notificare va fi trimisă pe telefon sau pe computer. Nu mai este nevoie să monitorizați îndeaproape.

K1 CREALITY

Rămâneți fermi în fața provocării vitezei

Cadrul din aliaj de aluminiu turnat sub presiune al modelului K1 este tratat cu CNC pentru a fi precis și rigid. Acesta permite imprimarea stabilă la viteză mare. Iar calitatea imprimării este excelentă tot timpul.

Fără sunet la viteză mare

Un senzor G din capul de imprimare măsoară frecvențele rezonante la imprimarea de mare viteză și reglează automat imprimanta pentru a le reduce. Nu mai există imagini fantomatice sau sunete la imprimare.

Textură delicată fără benzi în formă de Z

Axa Z modernizată cu poziționare mai precisă reduce eficient benzile Z. Textura nu a fost niciodată atât de fină.

K1 CREALITY

K1 CREALITY

 

Greutate 16 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

K1 CREALITY

3 281.74 lei (41021 puncte)

K1 CREALITY
K1 CREALITY

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0