FlashForge Guider 3 (300 x 250 x 340mm)

Guider 3

Guider 3 este special conceput pentru loturi mici de producție. Structura ușoară și compactă a mașinii, sistemul de control simplu și puternic, precum și capacitatea de livrare rapidă și eficientă asigură un proces de producție continuă a loturilor mici într-o varietate de scenarii și oferă metode de producție simple și cu costuri reduse.

Design ușor și compact pentru un spațiu de producție flexibil

Noul design al structurii mașinii îmbunătățește rata de utilizare a spațiului intern al echipamentului, realizează extinderea volumului structurii în timp ce echipamentul ocupă mai puțin spațiu, oferind o dispunere flexibilă a liniei de producție. Întregul cadru adoptă o structură din aluminiu, iar corpul adoptă plăci ABS și acrilice ușoare și durabile, ceea ce realizează un design ușor din interior până în exterior, asigurând în același timp o imprimare stabilă.

Structura CoreXY pentru o producție rapidă

Guider 3 contribuie la eficientizarea fluxului de lucru și răspunde cererii de livrare rapidă pe piața personalizată; adoptă structura de mișcare CoreXY mai lină, suportă imprimarea de mare viteză și cu zgomot redus, ceea ce economisește timp de imprimare, asigură o imprimare stabilă și aduce o experiență de imprimare eficientă.

Flux de lucru stabil și fără întreruperi

Fiind primul pas pentru a începe imprimarea, nivelarea este esențială pentru succesul și calitatea imprimării. Guider 3 optimizează sistemul auxiliar de nivelare și sistemul de nivelare automată pentru a vă garanta o lucrare de nivelare în toate direcțiile. Senzorul de proximitate inductiv și de înaltă sensibilitate adoptat detectează și salvează datele inițiale de planeitate ale platformei orizontale și compensează în mod inteligent înălțimea platformei prin intermediul axei Z în timpul procesului de imprimare pentru a realiza nivelarea automată.

Structura modernizată a extruderului

Potrivită pentru diferite filamente, designul structurii extruderului cu angrenaje duble crește forța de alimentare a filamentelor cu 150% și cauzează mai puține probleme de înfundare, fără a ceda complet diferitelor cerințe de aplicare.

Duză cu eliberare rapidă

Duza cu eliberare rapidă, cu mai multe opțiuni de diametru, este ușor de schimbat și întreținut și poate satisface o varietate de cerințe de utilizare.

Greutate 35.00 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

FlashForge Guider 3 (300 x 250 x 340mm)

14 755.32 lei (184441 puncte)

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
FlashForge Guider 3
FlashForge Guider 3

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0