Ender-5 S1 Creality

Imprimanta nouă și îmbunătățită din seria Ender de la Creality este pregătită pentru viteză mare. Cu nivelarea automată CR Touch și o viteză de imprimare de 250 mm/s, procesul de imprimare este acum mai rapid ca niciodată.

Repere:

  • Cadru cubic de înaltă stabilitate
  • Ejecție directă netedă de 300 ℃
  • Interfață de utilizator îmbunătățită cu ecran tactil
  • Siguranță și fiabilitate electrică
  • Nivelare automată CR Touch

Ender-5 S1 Creality

Implementarea rapidă a ideilor creative

Sistem de mișcare modernizat cu o accelerație de 2000 mm/s² și viteze de imprimare de până la 250 mm/s (5x)*. Fiecare axă X/Y/Z este acționată de un motor pas cu pas de înaltă precizie. Arbore de transmisie din oțel pentru a conecta și sincroniza cele două curele de pe axa Y. Motor cu cuplu mare pe axa Y 42-48 pentru o mișcare receptivă și precisă.

Eficiență mai mare și mai ecologică

Reduce timpul de imprimare pentru toate tipurile de modele. Eficiență mai mare și consum mai mic de energie.

Ender-5 S1 Creality

Stați ferm în spatele modelelor de calitate a imprimării

Cadrul complet metalic al cubului are o structură carteziană clasică. Stabilitatea este întărită de arbori liniari groși, pene suplimentare, două cantilevere și suporturi de pat din silicon.

O rată de succes mai mare

Rata de succes de 100% pentru imprimarea timp de 1000 de ore la o viteză mare de 250 mm/s și o înălțime a stratului de 0,2 mm.

Ender-5 S1 Creality

Extrudare directă adaptată la filamente flexibile

Extruderul direct “Sprite”, complet metalic, este prevăzut cu două angrenaje duble cu un raport de transmitere de 1:3,5. . Acesta asigură o forță de extrudare puternică și uniformă de 80 N. Mult mai bine atunci când imprimați cu filamente flexibile, cum ar fi TPU.

Actualizarea dispozitivul fierbinte de imprimare la temperaturi ridicate

Comutator termic din aliaj de titan: conductivitate termică scăzută pentru a bloca fluajul termic. Capabil să îmblânzească temperaturi de până la 300℃. Disipator de căldură ondulat: suprafață de 2,5 ori mai mare care este răcită rapid cu aer de la un ventilator axial silențios. Cameră de topire mare: cameră de topire de 50 mm³ înconjurată de un bloc de încălzire mare de 4000 mm³.

Ender-5 S1 Creality

Obțineți imediat un model rece

Conductele de aer speciale “Urus” direcționează vântul puternic generat de un ventilator mare 5015 pentru a răci direct secțiunea proaspăt imprimată. Materialul cald depus se va solidifica și se va lipi imediat, reducând astfel curbarea sau deformarea cauzată de supraîncălzire. Astfel, se obțin supraînălțări mai bune, poduri și mai multe detalii în general.

Testarea cu filamente de înaltă temperatură

O lume cu totul nouă se deschide pe măsură ce intră în joc diverse filamente din plastic tehnic rezistente la căldură. Filamente simple: PLA, PETG, TPU. Filamente pentru temperaturi ridicate*: ABS, PC, ASA, HIPS.

Ender-5 S1 Creality

Calibrare mai rapidă la nivel de expert

Nivelați rapid patul cu ajutorul nivelării automate CR Touch și a nivelării suplimentare sau modificați înălțimea axei Z cu o precizie de 0,01 mm. Obțineți primul strat perfect cu mai puține probleme.

Interfață de utilizator ușoară cu ecran tactil

Ecran tactil de 4,3 inchi cu unghi larg de vizualizare, răspuns sensibil și interfață utilizator cu file. De asemenea, a fost adăugată o pagină de control al temperaturii PID pentru o ajustare ușoară.

Ender-5 S1 Creality

Suprafață lipicioasă și flexibilă pentru construirea PC-ului

Placa de oțel cu arc pentru PC are două adâncituri și o bază magnetică pentru o instalare rapidă. Suprafața mată pentru PC este lipicioasă pentru modele După imprimare, modelul poate fi îndepărtat imediat cu o ușoară îndoire.

Ender-5 S1 Creality

Siguranță și fiabilitate electrică

Conector sigur pentru aviație. Adaptor de alimentare de 350 W închis. Și gata de fire și cabluri libere cu o carcasă din nailon pentru cablaje. Totul pentru siguranță și curățenie. Totul despre siguranță și curățenie

Ender-5 S1 Creality

 

Greutate 14 kg
Dimensiuni 42.5 × 46 × 57 cm
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Ender-5 S1 Creality

Prețul inițial a fost: 3 177.69 lei.Prețul curent este: 2 415.04 lei. (30188 puncte)

Ender-5 S1 Creality
Ender-5 S1 Creality

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0