Creality ender 3 v3 se

Cea mai recentă adăugare a Creality 3Ds la familia Ender 3 este V3 SE. Cu o dimensiune a patului de 220x220x250 mm și o viteză medie de imprimare de 180 mm/s (250 mm/s max.), vă puteți imprima rapid modelele cu rezultate excelente. Mașina este echipată cu un senzor de auto-nivelare CR-Touch și un senzor de măsurare a tensiunii care facilitează calibrarea nivelului și a distanței Z. Veți fi operațional în cel mai scurt timp.

Cele mai importante informații

  • Arbori liniari pe axa Y
  • Șuruburi duble pe axa Z
  • Viteza de imprimare 250 mm/s
  • Sprite Direct Extruder
  • CR-Touch și senzor de măsurare a tensiunii pentru un prim strat perfect

Creality ender 3 v3 se

Cea mai recentă achiziție a familiei Ender 3 de la Creality 3D este V3 SE. Cu o dimensiune a patului de 220x220x250 mm și o viteză medie de imprimare de 180 mm/s (maxim 250 mm/s), vă puteți imprima rapid modelele cu rezultate excelente. Mașina este echipată cu un senzor de auto-nivelare CR-Touch și un senzor de măsurare a tensiunii care facilitează calibrarea nivelului și a distanței Z. Veți fi operațional în cel mai scurt timp.

Creality ender 3 v3 se

În plus față de aceste caracteristici, Creality a adăugat o pereche de arbori liniari la axa Y în locul roților cu role tradiționale pentru un sistem de mișcare mai stabil și mai durabil. Extruderul Sprite Direct vă permite să imprimați o varietate de materiale, inclusiv popularul PLA, PET-G și TPU. Ca urmare a modelelor anterioare, veți găsi, de asemenea, șuruburi de avans cu axa Z dublă, care sunt sincronizate cu o curea de distribuție GT2 pentru o precizie și o stabilitate mai mare.

Greutate 8 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Creality ender 3 v3 se

1 322.89 lei (16536 puncte)

Creality ender 3 v3 se
Creality ender 3 v3 se

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0