Anycubic Vyper

Platformă mare pentru vise mari

Cu o suprafață totală de > 90 in² / 60.000 mm², platforma de construcție de 245 mm a lui Anycubic Vyper este cu 24% mai mare decât platforma pătrată de 220 mm a concurenței. Platforma de imprimare mai mare aduce o mai mare libertate, permițându-vă să vă eliberați creativitatea în voie.

Anycubic Vyper - Big Platform for Big Dreams

Pentru libertatea de a face

Datorită platformei sale mari de imprimare, Anycubic Vyper poate imprima până la 10,2 x 9,6 x 9,6 inchi. / 260 x 245 x 245 mm în același timp, care este similară ca dimensiune cu o minge de baschet de dimensiune standard 7. 4,1 gal. /15,6 L lasa suficient spatiu și libertate pentru a realiza tot felul de forme de cuburi.

Anycubic Vyper - For Freedom to Make

Nivelarea este automată

Nivelarea este primul pas în imprimarea 3D și un pas cheie pentru succesul final. Anycubic Vyper este una dintre puținele imprimante 3D care are o funcție de nivelare automată în segmentul de preț de 400 USD. Nivelarea automată precisă în 16 puncte simplifică foarte mult pregătirea imprimării și îmbunătățește ratele de succes a imprimării.

Anycubic Vyper - Leveling Goes Automatic

Ecran mare, control convenabil

Ecranul de 4,3 inchi este cu 51% mai mare decât ecranul de 3,5 inchi; ecranul LCD este mai colorat, transparent și mai luminos decât ecranul TFT tradițional; controlul tactil LCD este mai sensibil decât TFT și mai intuitiv decât controlul prin buton. Anycubic Vyper vă oferă cea mai bună experiență de vizualizare și de lucru cu ajutorul ecranului LCD de 4,3 inchi cu control tactil.

Anycubic Vyper - Large Screen, Convenient Control

Imprimați rapid fără a aștepta

Datorită extruderului Bowden auto-dezvoltat, Anycubic Vyper poate atinge o viteză maximă de imprimare de 7,1 in/s sau 180 mm/s și o viteză tipică de imprimare de 3,1 in/s sau 80 mm/s, ceea ce este cu 167% mai rapidă decât cea a concurenților de 1,2 in/sec sau 30 mm/sec și cu 33% mai rapidă decât cea a altora de 2,4 in/sec sau 60 mm/sec. Echipat cu o nouă placă de bază pe 32 de biți și un cip de control principal de înaltă performanță cu arhitectură Cortex-M3, Vyper oferă o viteză de calcul mai mare și un sistem mai fluid. Integrarea driverului silențios TMC2209 face ca placa de bază să aibă atât imprimare silențioasă, cât și control precis al tensiunii de ieșire, ceea ce asigură o imprimare mai precisă și mai silențioasă.

Anycubic Vyper - Print Quickly Without Waiting

Asamblare in cateva minute

Asamblarea unei imprimante 3D este adesea consumatoare de timp și de muncă. Anycubic Vyper folosește un design modular cu 4 module principale pre-asamblate. Așadar, în loc să pierzi ore întregi asamblarea pieselor mici, Anycubic Vyper poate fi asamblat cu ușurință în câteva minute.

Anycubic Vyper - Assemble in Minutes

Îndepărtarea cu mâinile goale

Scoaterea modelelor din patul încălzit cu o lopată de oțel duce adesea la o dilemă: prea multă forță poate deteriora modelul și platforma, în timp ce prea puțină forță nu le poate separa. Cu Anycubic Vyper, aceasta nu va mai fi o problemă. Datorită construcției magnetice și flexibile a platformei din oțel cu arc, puteți îndepărta cu ușurință modelele cu mâinile goale, prin simpla îndepărtare a întregii platforme și apoi îndoirea acesteia.

Anycubic Vyper - Remove with Bare Hands

Întreținere fără griji

Platforma din sticlă de carborundum se deformează adesea și devine neuniformă după o utilizare prelungită și afectează imprimările ulterioare. Pentru a rezolva această problemă, Anycubic Vyper a ales oțelul inoxidabil pentru arcuri PEI, care poate rămâne plat timp de zeci de ani, este, de asemenea, rezistent la rugină și nu necesită nicio întreținere.

 

 

Anycubic Vyper - Worry-Free Maintenance

 

Anycubic Vyper - Auto leveling out of the box beginner 3D Printer

Specificații tehnice

 • Greutatea mașinii 10 kg
 • Dimensiuni mașină 516x508x457 mm (HWD)
 • Rezoluție de imprimare ±0,1 mm
 • Dimensiune imprimare 260x245x245mm (HWD)
 • Precizie de poziționare X/Y 0,0125 mm; Z 0,002 mm
 • Numărul de extrudere Unu
 • Dimensiunea duzei 0,4 mm
 • Temperatura patului fierbinte ≤230F/110℃
 • Viteza de imprimare ≤180 mm/s (recomandat 80 mm/s)
 • Temperatura ambianta de functionare 8°C – 40°C
 • Temperatura de lucru a duzei≤260°C
 • Temperatura de lucru a patului fierbinte ≤110°C
 • Tensiune de ieșire 24 V/14,6 A (350 W)
 • Изходно напрежение24 V/14,6 A (350 W)
 • Material de imprimare PLA/ABS/PETG/TPU/lemn
 • Formate de intrare .STL, .OBJ, .AMF
 • Formate de ieșire GCode
 • Mod de conectare Card trans-flash; cablu USB (numai pentru utilizatorii experimentați)
Greutate 18 kg
Марка

De ce adoră oamenii produsele noastre

Produse de înaltă calitate, din surse etice, la prețuri accesibile

Fii primul care lasă o recenzie.

Nu există recenzii până acum.

Anycubic Vyper

1 908.02 lei (23850 puncte)

Stoc epuizat

Anycubic Vyper
Anycubic Vyper

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0